CG!’s New Year’s Resolutions

Bijna iedereen ziet het nieuwe jaar als een nieuw begin. Wij ook! Hierbij de nieuwjaarsresoluties waarvan wij vinden dat ze worth a try zijn.

Stoppen met jezelf vergelijken met anderen

Want, ook al klinkt het super afgezaagd: je bent goed zoals je bent. Tip: voor elke keer dat jij jezelf vergelijkt met een ander en jezelf naar beneden haalt, kun je drie positieve dingen over jezelf herhalen in je hoofd. Daarbij kun je ook onthouden dat zeker een paar mensen zijn die zichzelf met jóu vergelijken, dus darling, just be you.

Meer lezen, minder Instagrammen

We weten dat jij stiekem een verslaving hebt aan door je Insta-feed scrollen in times of boredom. We weten ook dat dat soms héééél leuk kan zijn! Natuurlijk willen we niet de vervelende ouder uithangen, maar zo lang staren naar het scherm van je telefoon kan zeker wel schadelijk zijn voor je ogen. Leg daarom je telefoon wat vaker weg en pak er een leuk boek bij (word je slim van 😉)! Houd je niet van lezen? Probeer dan gewoon te genieten van de dingen om je heen – je familie, je huisdier, het weer… whatever floats your boat.

Uitstellen? Nope, gelijk afmaken!

Ja! Want niets is vervelender dan op zondagnacht nog gapend achter je laptop te zitten voor huiswerk. Nope, nee, non. Als je alle dingen die je moet doen gelijk afmaakt, houd je meer tijd over én je bespaart jezelf een hele grote hoop stress. Need we say more?

‘Nee’ leren zeggen

Erg belangrijk. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je op elke vraag die je krijgt ‘nee’ zegt, maar wel op dingen waar je geen tijd of zin in hebt! Zelfs als je bestie vraagt of je mee gaat naar de film, maar je eigenlijk te druk bent. Tip: als je het lastig vindt, probeer je ‘nee’ dan op een andere manier te brengen. Zorg er alleen wel voor dat je duidelijk bent om awkwardness te voorkomen!

A tidy room is a tidy mind

Oké, misschien klinken we toch een beetje als vervelende ouders, maar een slaapkamer vol met troep wilt toch niemand?! Een nette kamer zorgt ook voor minder stress, dus misschien is deze resolution er wel een om te onthouden 😉.

S p a r e n

Last but not least: spaar je geld! Je hoeft niet al je geld gelijk in je spaarpot te gooien of op je spaarrekening te zetten, maar elke maand een beetje opzij zetten kan heel erg helpen. Neem het maar van ons aan! Future you will thank past you.

 

Lees ook: Maak je eigen winterproof lipgloss

Beeld: Giphy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen