Lol

Checklist: 6x flauwe pranks

In de tijd van memes en TikTok worden échte pranks nogal vergeten. Zin om iemand eens flink te grazen te nemen? Check dan onderstaande grappen. You’re welcome 😉.

1. Snelkoppelingen

Maak een screenshot van het bureaublad op de computer van je vader, best friend of een ander slachtoffer. Verwijder vervolgens alle snelkoppelingen en maak een screenshot de achtergrond van de computer. Next step: kijk toe hoe diegene desperately probeert dingen aan te klikken op de computer *evil laughter*.

2. Muis

Als je toch al bezig bent met de computer, blokker dan meteen de muis. Dat doe je door met plakband en papier het scangedeelte van de muis af te plakken (dit zit aan de onderkant van de muis). Helemaal leuk als je er een gekke selfie op plakt ;-).

3. Schadevergoeding

Plak een briefje op de auto van één van je friends of ouders. Op dat briefje schrijf je dat je je excuses aanbiedt voor de aangerichte schade aan de auto en dat je deze graag vergoed. Dat er stiekem niks aan de hand is met de auto… Daar moeten ze zelf maar achterkomen.

4. Pictures

Tired of al die familiefoto’s? Zoek je fave meme op, print ‘m uit en stop ze in alle fotolijstjes. Verander iedere dag één foto in een meme en wacht af totdat je familie erachter komt dat je een prank met ze uithaalt. Hehe.

5. Insect

Deze is old but gold. Verstop een fake slang, spin of ander insect ergens in huis. De eerlijke vinder schrikt zich helemaal kapot als hij of zij ‘m vindt in de voorraadkast, tussen de groenten of aan de binnenkant van de lampenkap (mooi effect: de spooky schaduw als de lamp aangaat).

6. Nasty oreo prank

Hmm, hoe yummie zijn oreo-koekjes? Maar niet meer als je die lekkere witte laag vervangt door tandpasta. Blegh! Toch zie je het verschil nauwelijks als je voorzichtig te werk gaat. Zal degene die zijn of haar tanden erin zet blij kijken?

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen