Disney

8x Inspirerende Disney quotes

Disneyfilms zijn zo ongeveer de meest inspirerende films op aarde. Dus zit je er even doorheen? Wij hebben 8 inspirerende Disney quotes voor je opgezocht to brighten your mood.

Quote

‘The flower that blooms in adversity is the most rare and beautiful of all.’ – Mulan

Betekenis: De bloem die met moeite weet te groeien, is de meest zeldzame en mooiste van allemaal. Dus: ook al heb je het even moeilijk, herinner jezelf eraan dat het een leermoment is en dat het z’n vruchten zal afwerpen in de toekomst.

 Weet jij nog uit welke film/serie deze Disney koppels komen?

Quote

‘The past can hurt. But, the way I see it, you can either run from it or learn from it.’ – Lion King

Betekenis: Het verleden kan pijn doen, maar je kunt er van wegrennen of je kunt ervan leren. Wijze woorden van Rafiki! Hiermee wil hij eigenlijk zeggen dat je het beste je verleden kan accepteren in plaats van wegstoppen.

Quote

‘If watching is all you’re gonna do, then you’re gonna watch your life go by without ya.’ – The Hunchback of Notre Dame

Betekenis: Als je alleen maar van de zijlijn toekijkt, dan gaat je leven voor je ogen aan je voorbij. Wacht niet af, want life’s short. Doe wat je leuk vindt, draag wat je wilt en durf nieuwe dingen te doen!

Disney+ heeft zojuist some major new movies en series bekend gemaakt

Quote

‘Sometimes the right path is not the easiest one.’ – Mulan

Betekenis: Soms is het juiste pad niet altijd het makkelijkst. Als je iets heel graag wilt, dan kan het zijn dat je er hard voor moet werken. Maar it all pays off in the end!

Quote

‘Just because it’s what’s done doesn’t mean it’s what should be done.’ Cinderella

Betekenis: Dat iets gedaan wordt, betekent niet altijd dat het gedaan zou moeten worden. Een beetje ingewikkeld, maar als iemand jou ‘s ochtends altijd wakker maakt met een mep in je gezicht, betekent niet dat het aardig is omdat te doen omdat diegene dat altijd al doet.

Quote

‘Venture outside your comfort zone. The rewards are worth it.’ – Tangled

Betekenis: Kom uit je comfortzone; de beloning is het waard. In dit geval is de beloning dat je lekker jezelf kunt zijn en kunt doen en laten wat je wilt. You go!

Deze illustrator tekende celebs en hun Disney-twin!

Quote

‘If you focus on what you left behind, you’ll never see what lies ahead.’ – Ratatouille

Betekenis: Als je je focust op het verleden, zul je nooit de toekomst zien. En dat is waar! Denk bijvoorbeeld niet terug aan die ene ex, maar aan de lieve lover die je op staat te wachten in de toekomst. Focus je op de dingen die worth your time zijn!

Dit is waarom we minder Disneyfilms in de bioscoop gaan zien

Quote

‘If you don’t know where you want to go, then it doesn’t matter which path you take.’ – Alice in Wonderland

Betekenis: Als je niet weet waar je heen wilt, dan maakt het niet uit welk pad je kiest. Dit geldt voor je opleiding, reisbestemming, de make-up die je op doet en noem maar op. Keep this in mind!

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen