Joann

Column Joann: you’ve got the power!

Wij zijn fan van Joann! Vanbinnen is ze minstens net zo mooi als vanbuiten. Haar motto? ‘If you’re lucky enough to be different from everyone else, don’t change’, en dat is precies waar wij ook voor staan. In ieder issue van CG! deelt ze haar leuke, gekke en mooie hersenspinsels met ons.

Joann van Den Herik

Deze knappe lady ken je probably van Curvy Supermodel, waarin ze als derde(!) eindigde. Ze is niet de enige in haar familie die modellenwerk doet; haar nichtjes Bella en Gigi Hadid zijn al bekende gezichten in de modellenwereld. Joann is heel erg bezig met body positivity, en is op social media dan ook erg actief om hier meer aandacht voor te krijgen. Met haar 160k volgers heeft ze een groot bereik om haar boodschap over te brengen en nu kun jij, als lezeres van CG!, ook Joanns columns lezen. Hoe leuk!

You’ve got the power!

Om je alvast te laten proeven van de nieuwste column van Joann, hebben wij een kleine teaser voor je. Haar hele column kun je lezen in CG!’s Girlpower issue.

‘Zeg je girlpower, dan schieten bij mij al snel de Spice Girls door mijn hoofd. Vijf meiden met een geheel eigen stijl en persoonlijkheid die zich samen sterk maken voor plezier, gelijkheid, eigenheid en vriendschap. “If you wanna be my lover, you gotta get with my friends!” Ik vind het geweldig en bijzonder als vrouwen elkaar aanmoedigen, ondersteunen en versterken, ongeacht huidskleur, gewicht, leeftijd, lengte of geaardheid.’

‘Naar mijn mening hebben we daar meer van nodig! Vooral als het gaat over een belangrijk iets als body positivity. Daarom geef ik in deze column het woord aan zes powervrouwen, in de hoop dat ze je zullen inspireren om voortaan wat liever voor jezelf, maar ook voor anderen te zijn. Geef elkaar, maar ook jezelf, eens een complimentje en you’ll see hoe goed dat voelt. Girls support girls!’

Fotoreeks

Jojo heeft speciaal voor CG! zes powergirls aan het woord gelaten over hun lichaam en body positivity. And that’s not all, want de column is bovendien gevuld met superstunning foto’s van Dee, Melanie Latooy, Mayra Louise, Sharon Dumfries, Latanya én Joann! Go get your CG! now!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @joannvdherik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen