harry potter

Daniel Radcliffe geeft antwoord op deze grote Harry Potter vraag!

Ook al is het alweer een aantal jaar geleden dat de laatste Harry Potter-film uitgekomen is (2011!), betekent dat niet dat Daniel Radcliffe klaar is met het beantwoorden van een aantal van onze grootste vragen over de films.

Voldemort en Quirrell

Tijdens een interview met Huffpost kreeg Daniel een vraag van een fan over Professor Quirrell en Voldemort in Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (deel 1). Het is een vraag die ons allemaal bezig houdt. In het boek en de film is er namelijk een grote twist waarbij Professor Quirrell zijn tulband afdoet en blijkt dat het gezicht van Voldemort al die tijd aan de achterkant van zijn hoofd zat.

Doe ook de quiz: welk Harry Potter personage ben jij?

Maar hoe dan?

Ondanks dat dingen vaak snel geaccepteerd worden in the magical world, besloot Huffpost Daniel te vragen hoe Quirrell in hemelsnaam kon slapen met Voldemort op zijn achterhoofd.

Dat komt uit het niets’, zei hij voordat hij een paar minuten nadacht over een antwoord. ‘Ik denk dat de enige goede oplossing zou zijn door op je zij te slapen. Tenzij Voldemort geen lucht nodig heeft, maar dat weet ik eigenlijk niet’, zei Daniel.

‘Zolang er zuurstof in het lichaam komt, zal hij waarschijnlijk slapen op de voorkant van zijn gezicht, want het zou dan alsnog het hele lichaam rondgaan’, vertelt hij verder. ‘Ik gok dat back-of-the-head Voldemort kan leven van front-of-the-head Ian Hart’s lucht toevoer.’

Aangezien Voldemorts hoofd bijna de volledige film verborgen was in de tulband, zou dit wel het meest logische antwoord zijn. Zeker omdat hij zal die tijd kon overleven wanneer Quirrell voor de klas stond als professor van Hogwarts, right?

Wist je deze Harry Potter geheimen al?

LEES OOK:

Beeld:

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen