Workout

De beste oefeningen voor een big booty!

De zomer komt eraan en nu we allemaal tijd vrij hebben door quarantaine, kunnen we die tijd mooi gebruiken om thuis wat booty workouts te doen! Check hieronder de oefeningen die het meest effectief zijn voor een strakke bum.

Fire hydrant

Deze oefening heet de ‘fire hydrant’, omdat het letterlijk voelt alsof je een hond bent die tegen zo’n kleine brandkraan aanplast. But hey, het is één van de beste exercises voor je billen!

Wil je het extra moeilijk voor jezelf maken? Voeg er dan een weerstandsband aan toe.

Sumo squad

Naast de normale squats, zijn sumo squats ook heel goed voor je billen. Een sumo squad is eigenlijk hetzelfde als een gewone squad, alleen heb je hier je benen een stuk verder uit elkaar.

Donkey kicks

Kick ’em girl! Met donkey kicks krijg je binnen no-time een goeie booty. Breng je been in pulses omhoog, en vergeet niet alleen te focussen op je bilspieren, maar ook op de houding van de rest van je lichaam.

Check hier leuke sport essentials als je van plan bent om te gaan sporten!

Glute bridges

De glute bridge is er in allerlei verschillende versies, maar laten we beginnen bij de basic bridge. Deze oefening ziet er misschien een beetje gek uit, maar is super effectief. Check hieronder hoe je ‘m precies moet doen. Gegarandeerd een goeie burn voor je booty!

Side lunges

Deze oefening werkt het beste in een aantal setjes. Je kunt ‘m doen zoals in de video hieronder of met pulses. Je komt dan niet omhoog maar blijft in de positie pulsen. You got this!

Deze motiverende fitness accounts moet je volgen voor de beste workouts!

Rainbows

Voor deze oefening moet je op handen en knieën gaan, om vervolgens een grote regenboog in de lucht te ‘tekenen’ met je voet. Get that booty growin’!

Frog kick

De naam zegt het al, het is tijd om je inner kikker naar boven te halen. Ga op je buik liggen met je benen omhoog en lift je bovenbenen de lucht in. Het lijkt misschien onmogelijk at first, maar oefening baart kunst!

Volledige workout

Alles in één keer doen? Doe dan CG!’s 10- minute booty burn met personal trainer Suzanne Rens! Houd onze Instagram in de gaten voor nóg meer workout IGTV video’s…

Check hier ook de beste buikspieroefeningen voor killer abs!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen