STOP WHAT YOU’RE DOING! Voor alle lovers van een frikandel speciaal komt Burger King met de FreaKINGdel. Het is gewoon een frikandel speciaal, maar dan net niet zo gewoon als die van any other snackbar. Hij is namelijk vierkant en in de vorm van een burger.

FreaKINGdel

De frikandel is de meest gegeten snack in Nederland, er worden er maar liefst 600 miljoen per jaar gegeten. Dat is twee keer zoveel als een kroket! Geen wonder dat Burger King een eigen variant van de snack kiest voor op het menu. De freaKINGdel is een vierkante frikandel tussen hamburgerbroodjes met mayonaise, curry en uitjes. Basically een frikandelspeciaalburger, dus. De burger kost 1,95 en staat vandaag al op het menu.

Er wordt veel verwacht van de FreaKINGdel in Nederland, maar of het ook in het buitenland een succes zal worden, vragen we ons af. Wel denken we dat je er punten mee scoort bij je love interest, dus als je nog een move moet maken… you know where to go. En anders is het een prima snack voor tijdens een avondje op de bank met een leuke film. Of een prima lunch. Als je ons zoekt…

LEES OOK: