Sinterklaas

11x Leuke Sinterklaascadeautjes voor studenten

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat het weer tijd is voor cadeautjes! Heb je nou echt geen idee wat je aan je BFF moet geven of wat je zelf zou moeten vragen? Dan hebben wij een hele lijst met leuke Sinterklaascadeautjes voor studenten! Deze kleine, maar super leuke dingen kunnen zo op je verlanglijstje.

PopWallet

Elke student heeft dit nodig in zijn leven, het is super handig en ook nog eens hella cute. Met de PopWallet heb je altijd je belangrijkste passen bij je. Je slide zo je ID-kaart, je pinpas en OV-chipkaart achter je telefoon en schuift ze er weer gemakkelijk uit als je ze nodig hebt. Bovendien kun je je telefoon super makkelijk vasthouden door middel van de popsocket of ‘m gebruiken als standaard als je je favo Netflix-serie opzet.

De PopWallet is ook verkrijgbaar zonder de popsocket er bij.

Sinterklaas

PopWallet+ Confetti Gem €24,99 POPSOCKETS

Snuggie Snug Rug

We zitten weer midden in de koude maanden, dus dat betekent ook weer tijd voor warme dekentjes! We kennen allemaal die struggle wel wanneer je tot aan je nek onder de deken wilt liggen, maar toch je armen moet gebruiken om je favo Disney+ film aan te zetten en een bak popcorn naar binnen te werken. Dan is dit de perfecte oplossing! Deze blanket heeft namelijk mouwen 🤯.

Sinterklaas

Snuggie Snug Rug Deluxe €19,95 MEGAGADGETS

Waterproof Bluetooth speaker

We willen allemaal keihard zingen als we onder de douche staan, maar de speaker van onze telefoons gaat vaak nét niet hard genoeg om lekker mee te kunnen schreeuwen en meenemen onder het water kan natuurlijk (vaak) niet. Problem solved: deze bluetooth speaker kun je gewoon meenemen onder de douche, want hij is namelijk volledig waterproof! Zo kunnen we toch meezingen met al onze favo hitjes.

Sinterklaas

Bluetooth Waterproof Speaker €24,95 COOLGIFT

Donut Mug

Als student zijnde overleef je vaak geen dag zonder een kop koffie. Daarom is deze superleuke mok perfect om in de ochtend je opstart-koffie uit te drinken.

Sinterklaas

Donut Mug €12,95 MEGAGADGETS

Chocolade Fondue

Woon jij of je bestie op kamers, dan is deze mini chocolade fondue set echt een superleuk cadeau! Het is net klein genoeg om met jezelf en één andere persoon te gaan chocolade fonduen. Wij zien de perfecte date al voor ons…

Sinterklaas

Chocolade Fondue Set €12,95 MEGAGADGETS

Selfie-ringlamp

Toe aan een upgrade van je selfie foto’s? Zet dan deze selfie-lamp op je mobiel! Door de verlichte ring creëer je de mooiste selfies.

sinterklaas

Halo Selfie Light €9,95 COOLGIFT

Mini Fridge

Een mini fridge is niet alleen voor je blikjes cola, maar het schijnt ook een goede manier te zijn om je skincare producten in te bewaren. Je producten blijven zo op de juiste temperatuur. Wanneer je het product aanbrengt op je gezicht en het een beetje koud aanvoelt, voel je je wakkerder en geeft het je huid een natuurlijke glow! Een echte life hack dus, maar je kan het natuurlijk ook gewoon gebruiken voor ander lekkers.

Sinterklaas

Mini Koelkast €55,95 BOL.COM

Het krijgen van cadeautjes is voor velen één van de grootste reden waarom we eigen nog wel in sinterklaas willen geloven, maar er zijn nog veel meer redenen! O, en vind je nou dat jij of je bestie beter moet leren koken? Dan geeft je toch een kookboek met super easy recepten.

Planner

Breng je leven op orde met deze leuke planner! Plan ‘m helemaal in naar jouw eigen smaak, samen met de 3 stickerpagina’s die erbij zitten!

sinterklaas

Planner Get Stuff Done €15,95 STUDIO STATIONERY

Hollywood spiegel

Tover je spiegel om tot een Hollywood kleedkamer met deze leuke lampjes. Je kan ze afzonderlijk van elkaar opplakken, dus perfect voor elk type spiegel.

Meer leuke lampjes voor in je kamer check je hier. 

sinterklaas

Hollywood Spiegel lampen €22,25 BOL.com

Cereal automaat

Hoe leuk is het om deze ‘automaat’ in je keuken neer te zetten voor je ontbijtgranen? Natuurlijk hoef je het niet te laten bij ontbijtgranen. Vul ‘m bijvoorbeeld met kauwgomballen, m&m’s of nootjes (of iets gezonds natuurlijk).

sinterklaas

Ontbijtgranen dispenser €19,95 COOLGIFT

Helemaal niets

Moet jij een cadeautje kopen voor iemand die altijd zegt ‘nee, ik hoef écht niks’. Dan is dit het perfecte cadeau! Het is namelijk letterlijk ‘niks’. Je moet er wel wat voor overhebben, want deze verpakking met ‘niks’ erin, kost je wel €8,95.

sinterklaassinterklaas

Gift of Nothing €8,95 COOLGIFT

 

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen