ADE

De leukste ADE feestjes voor onder de 18 jaar

Ga je dansmoves maar alvast oefenen en haal je leukste outfits uit de kast, want vanaf 16 oktober -vandaag- tot en met zondag 20 oktober 2019 staat heel Amsterdam weer in het teken van het Amsterdam Dance Event. 5 dagen lang alleen maar feesten, feesten en nog eens feesten. Helaas zijn de meeste feestjes voor boven de 18 jaar. Maar wees niet getreurd! Ben je onder de 18, dan kun je alsnog genoeg leuks meepakken tijdens ADE.

 

ADE agenda 2019 voor onder de 18 jaar

 

OUR STORY – TOMORROWLAND, Ziggo Dome

Het Tomorrowland spektakel van 3 uur lang, komt naar de Ziggo Dome in Amsterdam! Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober 2019 is het tijd voor OUR STORY, 15 Years Tomorrowland. Voor dit te gekke feest staat er geen minimum leeftijd vast. De kaarten zijn te koop via Ticketmaster.nl en de tickets kosten tussen de €43,68 en de €88,48.

Let op! Hier zijn rugtassen en/of weekendtassen niet toe gestaan, dus laat deze maar lekker thuis.

Line-up

– Afrojack
– Armin van Buuren
– Dimitri Vegas & Like Mike
– Goose
– Netsky
– Push
– Steve Aoki
– The Bloody Beetroots
– Tiësto

ADE

 

Martin Garrix, RAI Amsterdam

Martin Garrix fans opgelet! Dit jaar keert je favoriete boy terug in de RAI Amsterdam voor niet alleen een 18+ show, maar ook voor een show waar alle leeftijden welkom zijn. Zaterdag 19 oktober is het zover: van 17:00 tot 22:00 uur. De regular saturday tickets zijn op dit moment nog te verkrijgen, voor €44,50. Maar wees er wel snel bij want deze tickets zijn vaak snel uitverkocht.

Let op! Jongeren onder de 12 jaar oud moeten worden begeleid door iemand van ten minste 16 jaar oud. Daarom is het altijd belangrijk om een geldig ID bewijs mee te nemen.

Wat Martin Garrix zelf over zijn show te vertellen heeft? ‘Mijn shows tijdens Amsterdam Dance Event zijn altijd een hoogtepunt van mijn jaar. Het is zo speciaal om op te treden in mijn eigen stad en ook een show te doen voor al mijn jongere fans. Ik kan niet wachten om het dit jaar weer te doen.’

Line-up

17:00 – 17:45 Todd Helder
17:45 – 18:30 Blinders B2B Tv Noise
18:30 – 19;15 Osrin
19:15 – 21:15 Martin Garrix
21:15 – 22:00 Brooks B2B Julian Jordan

Nog een outfit nodig? Check hier leuke mididresses en leren items.

ADE 2019

 

Mesto, Maïa Amsterdam

Dit jaar gooit Mesto een feestje voor zijn jongere fans! Op zaterdag 19 oktober @ Maïa Amsterdam. Extra chill: de tickets voor dit feestje zijn maar €12! Dus trommel al je vrienden op en ga los op dit leuke feest.

Wat Mesto er zelf over te zeggen had: ‘For me it was always really hard when I couldn’t enter a party because of my age.. That’s why I decided to do an under 18 event so I can party with you guys too.’

Line-up

– Mesto
– Alpharock
– Swacq
– Tom van der Weerd
– DJ contest winner

ADE

 

We are the future, Melkweg Amsterdam

Op zondag 20 oktober is het tijd voor We are the Future in de Melkweg Amsterdam. De deuren gaan open om 18:00 uur en het feest is afgelopen om 01:00 uur. Ook hier is het belangrijk dat als je onder de 12 jaar bent, er wel iemand mee is die ten minste 16 jaar oud is. Er kan ook gevraagd worden bij twijfels, om een schriftelijke toestemming van ouders/verzorgers. Dus let op dat je dit voor de zekerheid bij je hebt.

Wie ga je hier zien?

Er komen verschillende toffe artiesten zoals
– Lil kleine
– Ronnie Flex
– Julian Jordan
– Snelle
En nog veel meer! Dus ben je really excited maar heb je nog geen kaarten? Ga dan snel naar site van de melkweg en koop de kaarten voor €36,65.

ADE

Check hier nog meer leuke dingen om te doen in je herfstvakantie!

 

LEES OOK:

 

BEELD: Dj Guide

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen