Cats of instagram

De leukste celeb cats

We loooove kitty cats! En na het zien van deze supercute Insta-famous katten, we bet you do too! Er zijn genoeg pluizige vriendjes die de wereld hebben overgenomen met hun cuteness, en CG! heeft de leukste, grappigste en schattigste celeb cats  voor jullie verzameld. Happy World Cat Day!

Grumpy Cat

It’s the legend en degene waarmee het allemaal begon; Grumpy Cat. Ze (ja het is een zij!) werd bekend door haar gezicht die altijd op onweer stond. Helaas is Tardar Sauce (Grumpy Cat’s echte naam en minstens net zo cool) dit jaar overleden. Ze werd zeven jaar oud en overleed aan de gevolgen van een urineweginfectie…

Hamilton the Hipster cat

Is Himilton’s snorretje erop geschilderd of doopt hij z’n snoetje elke morgen op een sjabloon? Nee, dit heeft moedernatuur zelf gecreëerd en mensen vinden het geweldig! Voor speciale dagen doet Hamilton een strikje en een bolhoedje op. We.just.can’t.

Lil Bub

Hij ziet eruit als een heel ondeugend katje, die stiekem de vis een aquarium probeert te graaien. Toch is lil Bub is niet zo ondeugend, maar haar kleine tongentje (die chronisch uit haar mond hangt) geeft je wel het idee dat je met een mini-tijger te maken hebt. Lil Bub heeft allemaal afwijkingen en de stand van haar tong is daar eentje van.  Haar tong hangt er altijd uit, waardoor ze er enorm uitdagend uitziet.

Maru

Je zal het waarschijnlijk niet weten, maar Maru heb je vast en zeker weleens voorbij zien komen! Whut?! Op Facebook ben je vast weleens gestruind op een filmpje waarin een gestreepte bolle kat in dozen of in bekers zien hopt? Ja?Grote kans dat het Maru was. Zoveel als wij van Katten, Shawn Mendes, Kerstmis en de gebroeders Sprouse houden, houdt Maru van dozen en bakken. Z’n baasje vond hett een top idee om Maru’s liefde voor opbergplaatsen te delen met de wereld, wat resulteert in hilarische katten videos, en wij zijn haar daar heel dankbaar voor.

Sam

Het lijkt erop dat cat Sam 24/7 bezorgd/geschrokken is, maar dat is hij niet hoor. Hij heeft gewoon iets wat aparte vlekjes (die lijken op wenkbrauwen) boven zijn ogen. Toch maakt z’n bezorgde blik hem wel wereldberoemd en geliefd op Instagram. En wees eens eerlijk, hoe cute is deze foto?

Colonel Meow

Ehm bestaat het Beest van Beauty and the Beast echt? Helaas, dit is geen betoverde prins maar gewoon een hele wollig kat. Het beestje heeft de passende naam Colonel Meow gekregen, want deze is niet voor de poes.  Hahaha… Sorry not sorry.

View this post on Instagram

#dontfuckwith #colonelmeow

A post shared by Rachael Wildrose (@rachaelwildrose77) on

Wilfred

Wilfred heeft  maar liefst 1,1 miljoen(!) volgers op Instagram en is niet bekend geworden door zijn lieve karakter maar om z’n – ehm ja – aparte verschijning… Hij ziet er misschien uit alsof hij ontsnapt uit een griezelfilm, maar wij vinden dit poesje heel schattig. Al vragen we ons wel een beetje af hoe het komt dat hij er zo angstaanjagend uit ziet…

https://www.instagram.com/p/BTeJqOXjB2Z/

Beeld: Instagram @Wilfredwarrior

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen