Date

De perfecte date op 85 meter hoogte!

Als je denk aan sjoelen moet je vast gapen. Maar de bar Floor17 brengt sjoelen naar een whole other level, letterlijk! Je kunt hier namelijk op 85 meter hoogte gezellig sjoelen met wat glühwein of hot chocolate erbij. We horen je denken: sjoelen is toch super easy? CG! mocht het uitproberen, and let us just say… dit zijn geen ordinary sjoelbakken.

Als je toch liever gaat schaatsen, kun je dat het best doen bij deze schaatsbaan!

The perfect date

Elk jaar organiseert Floor17 leuke activiteiten op de rooftop van het Leonardo Hotel in Amsterdam. Na ijshockey en rolschaatsen is het nu tijd voor sjoelen! Floor17 brengt het sjoelen naar andere hoogtes, want het sjoelparcours zit namelijk op 85 meter hoogte. Als je hoogtevrees hebt, zou je deze date misschien maar beter kunnen skippen 😜.

De hoogte is het enige waarmee Floor17 next level is met het sjoelen: de sjoelbakken hebben namelijk bochten, gaten, hoeken en XL stenen. Dit maakt het sjoelen dan ook een stuk lastiger dan dat je gewend bent van de sjoelbak van je oma! De romantische en gezellige sfeer maken het dé perfecte winter date. Ga jij de strijd aan tegen je date of besties voor de titel van Sjoelkampioen? De verliezer trakteert op een drankje bij de bar!

Liever een date op de begane grond? Check hier de leukste winterdates.

Denk jij dat je de echte Rooftop Sjoel Queen bent? Tijdens de competitieweekenden (18/19 en 25/26 januari van 14:00 tot 17:00) kun je zelfs meedoen aan een sjoelkampioenschap.

Openingstijden

Iedereen kan de Rooftop Sjoel Queen van 2020 worden, maar daar is wel wat oefening voor nodig. Je bent welkom op maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 en in de weekenden van 12:00 tot 21:00. Hoeveel het kost? Een uurtje uitsloven met sjoelen kost €15,- + €10,- tegoed om te besteden aan een hapje en/of een drankje.

De Rooftop Sjoelcours is open van 11 november tot 31 januari.

Wil je meer info? Bekijk hier de site van Floor17

LEES OOK:

Beeld: Unsplash, Instagram @floor17amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen