Dé ultieme filmlijst als je niet weet wat je moet kijken tijdens quarantaine

Al heel Netflix, Disney+ én Videoland uitgespeeld en weet je echt niet meer welke films leuk zijn om te kijken? No worries, CG! zette zestig (!) films voor je op een rijtje, zodat je hoe dan ook de ideale film vindt om te kijken. You’re welcome.

1. La La Land

Deze awesome film met hottie Ryan Gosling en topactrice Emma Stone gaat over Mia die ervan droomt om actrice te worden in Hollywood. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

la la land

2. Love actually

Tja, wie kent Love Actually niet? It’s a classic! Heb je ‘m nog niet gezien? Shame on you, en maak even heel snel gebruik van je Netflix account. Het is dé feel-good film met een hele hoop liefde!

Love actually

3. Pitch Perfect

Een film gevuld met zang, dans, en girlpower. Wat wil je nog meer? De Barden Bellas en de Barden University Treblemakers gaan tegen elkaar de strijd aan in de grote a capella zangwedstrijd. Maar wanneer Bella en Jesse (die beide van een ander team zijn) continu tot elkaar aangetrokken worden, wordt het moeilijk om niet verliefd te worden. En dit is eigenlijk een regel die niet overtreden mag worden… (Er is ook een Pitch Perfect 2!)

Pitch Perfect

5. 50 first dates

Henry heeft het vooral druk met zijn werk en heeft nog geen zin in een vaste relatie, totdat hij op een dag Lucy tegenkomt in een café. Henry is op slag verliefd, maar er is alleen één dingetje: Lucy heeft door een auto-ongeluk geen korte-termijn geheugen meer. Elke dag vergeet ze wie Henry is, en moeten de twee dus opnieuw beginnen. 50 First Dates is een grappige maar toch romantische film met een hoge feel-good factor!

50 first dates

6.The Incredibles

In de familie Parr heeft ieder familielid zijn eigen speciale krachten. Als familie moeten ze hun krachten bundelen om slechterik Frozone te verslaan. Pluspunt: je kunt erna gelijk deel twee aanzetten.

film

7. The Bucket List

De twee oude mannen Cole en Carter kennen elkaar niet, totdat ze elkaar ontmoeten in het ziekenhuis. Daar krijgt Cole te horen dat hij longkanker heeft en niet lang meer de tijd heeft. En ook al klinkt dit misschien nog niet als een feel-good film, trust us dat wordt het wel. Cole heeft namelijk een hele bucketlist die hij voor zijn dood wilt afstrepen. De twee mannen besluiten deze lijst af te gaan, en dit zorgt natuurlijk voor grappige, maar ook verdrietige momenten. Een iets zieligere film, maar met een mooie boodschap!

8. Me Before You

Get ready to cry your heart out. William Traynor was een levensgenieter totdat hij door een ongeluk verlamd raakte. Wanneer Louisa Clark, IRL Emilia Clarke beter bekend als Khaleesi, in dienst wordt genomen om hem te verzorgen, probeert ze zijn leven weer op te leuken. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek waarvan de bladzijdes ook niet droog zullen blijven.

Check ook: 18x De beste zielige films om te kijken op Netflix als je zin hebt in een goede huilbui

9. The Fault In Our Stars

Hazel is ziek en draagt een zuurstoftank bij zich, Gus is ook ziek en heeft een beenprothese. Ze worden smoorverliefd en samen maken ze grappen over hun situatie, maar ze weten beiden dat ze niet oud gaan worden. Doordat jij dat vanaf minuut één ook al weet, kijk je 126 minuten lang met tranen in je ogen en kippenvel op je armen naar dit liefdesverhaal. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek.

10. Hachi: A Dog’s Tail

Een verhaal over een hond is nog nooit zo zielig geweest en dan is het nog waargebeurd ook! Hachiko bracht zijn baasje trouw iedere dag naar het treinstation en wachtte hem daar ook weer op. Op een dag komt zijn baasje niet meer terug, maar Hachiko komt nog negen jaar lang iedere dag terug naar het station in de hoop dat zijn baasje wel terugkomt. #snik

11. Five Feet Apart

Stella (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van 17 jaar. Ze is verslaafd aan haar laptop en dol op haar besties. Maar in tegenstelling tot de meeste tieners, brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline – die allemaal op de proef gesteld worden als ze de gorgeous medepatiënt Will (Cole Sprouse) ontmoet. (Wist je trouwens dat Cole Sprouse geboren is in Italië?!)

The flirting begins, maar vanwege infectiegevaar moeten ze een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Hoe voelt liefde zonder elkaar aan te kunnen raken? En hoe houd je je aan de regels, als je niets liever wil dan ze te breken?

Een film die wel heel veel raakvlakken heeft met de 1,5 meter afstand die wij nu moeten houden…

12. To All The Boys I’ve Love Before

De movie is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Jenny Han. Het is het eerste boek van een trilogie. Het verhaal gaat over Lara Jean Song die net als elke 16-jarige meid weleens een crush ontwikkelt (en meerdere zelfs). Maar in plaats van hen te vertellen hoe ze zich voelt, schrijft ze liefdesbrieven die ze nooit verstuurd. Op de een of andere manier stuurt iemand (geen spoilers!), de brieven naar Lara Jean’s crushes, awkward!

In middels is er ook al een deel 2 van deze film uit en is dit alles wat we weten over deel 3!

Alletwee de movies al gezien? Check dan deze hints in To All The Boys movies!

13. A walk to remember

Jamie is een super studente en de dochter van een locale minister, terwijl Landon de typische ‘bad boy’ is. Wanneer een streek verkeerd loopt en iemand in het ziekenhuis beland, is Landon geforceerd om maatschappelijk werk te doen als straf. Hiermee ontmoet hij Jamie, die ook maatschappelijk werk doet. Wanneer ze allebei in een toneelstuk van school moeten spelen, vraagt Landon Jamie om hulp en vallen ze uiteindelijk voor elkaar. Jamie verandert Landon’s leven als hij achter haar hartverscheurende geheim komt.

14. Trolls

Nog zo’n film waar je een heerlijk fuzzy warm gevoel vanbinnen krijgt: Trolls! In deze film volgen we onder andere prinses Poppy, een kleine zingende trol die de trollenwereld moet redden van de Bergens: pessimistische wezens die het liefst trollen willen eten. Er is nu ok een deel 2!

15. Set it up

Set It Up gaat over twee assistants in New York, Harper (Zoey Deutch) en Charlie (Glen Powell). Zij zijn het wel gewend om hun super veeleisende baas Kristen (Lucy Liu) ~ eternally ~ te moeten pleasen. Maar dan krijgen ze een wel heel moeilijke opdracht… Ze moeten Kristen aan hun andere baas koppelen! Wordt dit een recipe for luv, of een recipe for disaster?

16. Bridget Jones Diary

Ook alle Bridget Jones films zijn een grote aanrader als je even een moodbooster nodig hebt. Je kan heerlijk meeleven met het iets te onhandige personage Bridget. Ze werkt zichzelf meermalen in de problemen waardoor je plaatsvervangende schaamte voelt, maar is tegelijkertijd ook ge-wel-dig.

Naast Bridget Jones’s Diary heb je ook nog Bridget Jones: The Edge of Reason en Bridget Jones’s Baby.

17. Alles is liefde

Oke, oke, we kunnen deze toch ook niet overslaan?! Alles is Liefde is dé feel-good film als het gaat om Nederlandse films. Vooral perfect om te kijken rond Sinterklaas, maar who cares?!

18. Mannenharten

En natuurlijk kan aan deze lijst ook geen Nederlandse film ontbreken. Dat wij Nederlanders goed zijn in het maken van feel-good films weten we allemaal. Op Netflix is een hele collectie aan films te vinden, maar Mannenharten is een groot favoriet. In de film zien we de liefde vanuit een man zijn ogen, een keer iets anders dus.

PS: Wist je dat er ook een Mannenharten 2 bestaat? Bekijk hier waar die film over gaat!

19. Bring it on

Deze film gaat over twee cheerleader-teams die tegen elkaar strijden. Maar in de wedstrijd komt Missy erachter dat de Toros (het team waar ze tegen strijden) hun dansmoves heeft gestolen. Fun fact: in de videoclip Seven Rings van Ariana Grande zijn delen van deze film te zien. Check hier die clip samen met andere nummers die je met je vriendinnen moet luisteren!

20. Frozen

Een feel-good film die je gezien moet hebben! Deze film gaat niet perse over relaties, maar over de liefde tussen twee zussen. Wanneer Elsa haar krachten na ze jarenlang verstopt te hebben, niet meer kan bedwingen, dreigen de zussen hun band te verliezen. De film wordt met een nodige dosis zang aangevuld, and we love it!

Wist je dat Frozen 2 ook al op Disney+ staat?!

21. Harry Potter

Wie wordt er nou niet blij van alle Harry Potter films?! Het is nu bovendien de perfecte gelegenheid om een complete Harry Potter marathon te houden!

Doe hier de quiz welk Harry Potter Personage personage jij bent!

22. Aladdin

Let’s be honest, elke Disney en Pixar film (check hier een lijst) bevat een feel-good factor, zo ook Aladdin. De film gaat over de straatjongen die samen met zijn aap Abu in contact komt met een geest. Van de geest mag hij drie wensen doen. Wat zal hij wensen? Je kunt ervoor kiezen om de originele tekenfilm te kijken, maar er is vorig jaar ook een live-action van Aladdin gemaakt! Fun fact: in deze live-action speelt een Nederlandse acteur Jafar, hoe nice?!

23. The Notebook

De meest iconic love story aller tijden! The Notebook laat je zwijmelen en huilen. Door de klassenverschillen in de jaren ’40 worden Allie (Rachel McAdams) en Noah (Ryan Gosling) uit elkaar gedreven, terwijl ze hopeloos verliefd op elkaar zijn.

Wedden dat je deze dingen nog niet over The Notebook wist? Check hier een lijst met nog meer romantische films!

24. Ratatouille

Ratatouille gaat over het kleine schattige ratje Remy, die grote dromen heeft om ooit op een dag een grote kok te worden. Met de hulp van een menselijk chef kan zijn droom misschien toch nog uitkomen.

25. My Sisters Keeper

Anna is een donorbaby. Dat betekent dat zij geboren is om lichaamsdelen af te staan aan haar zieke zus Kate wanneer zij die nodig heeft. Dit klinkt heel naar, maar Anna en Kate hebben een super goede band samen. Wanneer Anna besluit dat ze dit niet meer wil doen, kan hun moeder Sara (Cameron Diaz) hier heel slecht mee omgaan. Schrik niet als je overdreven hard in je zakdoek moet snuiten tijdens de film, dat hebben wij namelijk allemaal gedaan.

26. Up

Up krijgt het voor elkaar om ons al de eerste paar minuten van de film te laten huilen. Carl blijft vol verdriet achter als zijn vrouw Ellie overlijdt. Hij weigert uit zijn huis te gaan en maakt duizenden heliumballonnen aan zijn huis vast, waardoor het verandert in een luchtschip. Dan ontmoet hij Russel, een jonge scout, en beleeft hiermee een hoop avonturen om zijn reis naar de paradijswaterval te maken.

27. Love, Simon

Nick Robinson en Katherine Langford samen in één movie: we love it already. Het verhaal? Iedereen verdient een geweldig liefdesverhaal. Maar voor de 17-jarige Simon is het een beetje ingewikkelder. Hij staat op het punt om zijn familie en vrienden te vertellen dat hij homoseksueel is. Totdat een persoonlijke e-mail in de verkeerde handen terecht komt en hij gechanteerd wordt.

28. Crazy Rich Asians

Crazy Rich Asians volgt de in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu). Als haar vriend Nick Young (Henry Golding) haar meevraagt naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore, is ze enthousiast over haar eerste bezoek aan Azië. Maar, ze is ook nerveus om Nick’s familie te ontmoeten. Best wel een beetje logisch ook, want Nick is een paar belangrijke details over zijn leven vergeten te vermelden… Het blijkt dat hij niet alleen de afstammeling is van één van de rijkste families van het land, maar ook behoort tot één van de meest gewilde vrijgezellen. Het gevolg: een geheel onvoorbereide Rachel, die in de meest bijzondere situaties belandt. Uh-oh….

29. Pay It Forward

Dit is een oldie but a goldie. Kevin krijgt van zijn leraar de opdracht om een manier te bedenken om de wereld te verbeteren. Hij besluit drie mensen te helpen die op hun beurt ook weer drie mensen moeten helpen and so on. We verklappen niet waarom dit nog heel zielig wordt.

30. Water For Elephants

Boeken blijken een hele goede bron voor tranentrekkende films. En zo ook voor deze, waarin Robert Pattinson bij een circus werkt en voor de olifant Rosie zorgt die door de baas heel slecht wordt behandeld. Daarnaast wordt hij verlieft op Reese Whiterspoon, maar ook dit bevalt de grote baas niet.

31. Notting Hill

Notting Hill is een 1999 romantic comedy film. De film gaat over een romance tussen een cute Britse boekenverkoper (Hugh Grand) en een famous Amerikaanse actrice (Julia Roberts). Ze loopt zijn boekenwinkel in en hij is op slag smoorverliefd op haar. Alle ups en downs in een relatie zijn niet makkelijk, en al helemaal als je verliefd bent op een celeb. Veel liefde, drama en spanning. Will this love ever be?

32. PS. I Love You

Gerry verzint de meest romantische manieren om na zijn dood in het leven van zijn vrouw te blijven, en nee niet in de vorm van een geest.

Wist je dat er een vervolg komt op PS. I love You?

33. Bambi

Als je Bambi als kind niet hebt gekeken dan heb je iets gemist. En zowel, dan denk je nu ‘ohja deze ga ik kijken om te huilen’, want dit is heel erg, verschrikkelijk, pijnlijk, tot op het bot zielig.

34. Wonder

Een jongetje met een misvormd gezicht gaat voor het eerst naar een normale school. Het is een beetje weinig info maar we willen niet het hele verhaal vertellen. Kijk de trailer maar, dan weet je dat je deze moet kijken.

35. The Sun Is Also A Star

Student/romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel. Die vervolgens weer net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn. Heb je al butterflies? Ja? Good.

Wedden dat je dit nog niet wist over Charles Melton en Yara Shahidi? Lees hier ook het interview dat wij met de acteurs hadden over The Sun Is Also A Star!

36. Love, Rosie

Love, Rosie gaat over twee beste vrienden Rosie (Lily Collins) en Alex (Sam Claflin). Ze hebben er eigenlijk nooit over gedacht om met elkaar te daten, totdat Alex Rosie zoent op haar 18e verjaardag en beseft dat hij verliefd is. Maar als hij denkt dat Rosie alleen vrienden wilt blijven, houdt hij zijn gevoelens voor zichzelf. Zullen ze beseffen dat ze meant to be zijn?

37. The Spectaculair Now

Middelbare scholier Sutter (Miles Teller) heeft alles voor elkaar. Hij is populair, heeft een mooie auto en weet precies wat hij wil. Maar dan gaat hij op date met de introverte Aimee (Shailene Woodley). Als hun relatie zich verder ontwikkelt, beginnen de grenzen tussen goed en kwaad, vriendschap en liefde en helpen en beschadigen, al snel te vervagen.

38. Everything, Everything

Door een immuunziekte mag de 18-jarige Maddie nooit haar huis verlaten. Ze mag geen enkele interactie met de buitenwereld hebben, omdat dit dodelijk kan zijn. Wanneer er een nieuwe familie naast hun komt wonen, krijgt ze een crush op Olly. Ook al maakt Maddie’s familie en haar ziekte het moeilijk om een relatie te krijgen, doen ze er toch alles aan om samen te zijn.

39. Titanic

Een échte classic! Vanaf het moment dat Jack en Rose elkaar zien hebben ze insane chemie en is het onmogelijk om dit te negeren. Het prachtig liefdesverhaal, waarbij alleen al de soundtrack My Heart Will Go On je laat huilen.

40. How To Lose A Guy In 10 Days

Ben en Andie hebben twee verschillende missies als ze elkaar ontmoeten. Ben is een totale ladiesman die wed dat hij een vrouw verliefd op hem kan laten worden in 10 dagen. Dit terwijl Andie een artikel schrijft over hoe je een jongen je laat dumpen in 10 dagen. Dat kan alleen maar fout gaan, toch?

41. Lion

De beschrijving klinkt misschien een beetje saai dus die besparen we je. Je moet deze film gewoon zonder verwachtingen kijken en we beloven dat je achteraf snapt waarom.

42. The Lion King

Want ja, hoe kunnen we deze niet in deze lijst opnemen… Ook de real-life versie is eentje die je gezien moet hebben.

43. Marley And Me

Marley is iedereens favoriete labrador. Hoewel de hond ook super irritant kan zijn voor zijn baasjes John en Jennifer, wil je hem voor geen goud missen. Oh en surprise surprise, er is ook een boek van. Ohja, A Dog’s Way Home is ook een leuke hondenfilm.

44. Seven Pounds

Het enige dat we over deze film verklappen is dat Ben Thomas (Will Smith) zeven onbekende mensen gaat helpen en dat je tissues moet pakken.

45. Charlie st. Cloud

Heb je zin om een potje te janken? Dan moet je zeker deze film kijken. Waarom? 1. Als de dood van een broertje je niet aan het huilen maakt, weten wij het ook niet meer. En 2. Zac Efron speelt de hoofdrol, punt. Wordt het je te zielig? Kijk bekijk dan deze lijst beste dansfilms.

46. Dirty Dancing

Baby spendeert de zomer met haar familie in Catskills en wordt dan verliefd op haar dansinstructeur. Ze wordt zijn danspartner en ze worden verliefd. Het hoogtepunt van deze film is toch echt de famous lift.

47. Twilight

Wanneer Edward als nieuwe leerling komt op Bella Swan’s kleine school in the middle of nowhere, valt hij zeker op. Het duurt dan ook niet lang voordat ze een big crush op hem krijgt. Ze worden verliefd, maar zal het feit dat Edward een onsterfelijke vampier is effect hebben op hun liefde?

48. The Perks Of Being A Wallflower

Charlie komt erachter waar hij thuis hoort, wanneer hij te maken krijgt met een groep theater kids op high school. Maar kan hij zijn traumatische verleden achter zich laten en zichzelf volledig accepteren?

Met Harry Potter‘s Emma Watson!

49. The lucky one

Oorlogsveteraan Logan (Zac Efron) houdt zich tijdens de oorlog staande via een foto van een onbekende vrouw. Na de oorlog is hij dan ook vastberaden om haar te vinden en yup… dat leidt tot een hele hoop romantiek.

50. Love And Honor

Als Dalton aan het front in Vietnam een brief van zijn bae krijgt waarin ze hem dumpt, gaat hij er alles aan doen om haar terug te winnen.

51. The Space Between Us

The Space Between Us gaat over de jongen Gardner die op Mars is geboren. Zijn enige connectie met de aarde is zijn onlinecrush Tulsa. Hij zoekt haar op, maar dat verloopt niet flawless…

Kijk nou hoe jong en schattig Sex Education‘s Asa Butterfield hier is!

52. About Time

De film is gemaakt door Richard Curtis (schrijver en regisseur van klassiekers als Love Actually en Bridget Jones’ Diary) en gaat over Tim die van zijn vader te horen krijgt dat de mannen in zijn familie een speciale gave hebben. Ze kunnen namelijk terug in de tijd reizen. Als hij verliefd wordt op de onzekere beauty Mary gebruikt hij deze gave om haar ook verliefd op hem te laten worden. Maar natuurlijk gaat alles niet zoals het hoort en blijkt het dat de gave ook nadelen heeft…

53. The Best Of Me

Als highschool sweethearts Dawson (James Marsden) en Amanda (Liana Liberato) elkaar na lange tijd weer tegenkomen, vliegen de vonken er vanaf. Maar oude herinneringen kunnen nog wel eens hun liefde tegenhouden.

54. Isn’t It Romantic

Ben jij fan van rom-coms? Dan is dit echt dé perfecte movie voor jou! Isnt’ It Romantic gaat over Nathalie die alle hoop in de liefde is verloren. Op een dag wordt ze wakker in haar eigen rom-com story, waardoor ze weer hoop krijgt in het vinden van de liefde.

55. 10 Things I Hate About You

De mooie en populaire Bianca zit met een dilemma: een familie-regel verbiedt haar om te daten, voordat haar onpopulaire oudere zus Kat dit heeft gedaan. Als een jongen van school dolgraag met Bianca afspreken, probeert hij daarom de rebelse Patrick aan Kat te koppelen.

56. Tall Girl

In Tall Girl volgen we de 16 jaar oude Jodi die boven iedereen uitsteekt met haar 1,87 meter lengte. Hierdoor is ze erg onzeker, zeker omdat haar zus wel een ‘normale’ lengte heeft en ook nog eens meedoet met allerlei beauty wedstrijden. Als een Zweedse uitwisseling student bij haar in de klas komt, wordt ze weggeblazen door zijn looks en slimheid. Zal ze haar onzekerheid aan de kant kunnen zetten?

57. Let It Snow

Het verhaal van Let It Snow is gebaseerd op het boek Three Holiday Romances. Net zoals het boek, gaat de film over drie verschillende love stories die zich afspelen in hetzelfde dorp. We volgen een groep tieners uit het dorpje Midwestern Town, die tijdens kerst bezig zijn met alles uitvogelen op het gebied van liefde, vriendschap en de toekomst. Het karakter van Kiernan Shipka zit vast in een love triangle tussen twee jongens die allebei een enorme crush op haar hebben en het karakter van Jacob Batalon is druk bezig met het organiseren van een vet feest bij Waffle Town.

58. Sierra Burgess Is A Loser

Dé film waarin we verliefd werden op Noah Centineo! Sierra (Shannon Purser) is een slimme high school teenager, die eigenlijk een beetje tot de outcasts behoort. Maar dan wordt haar identiteit per ongeluk verwisseld met die van de populaire Veronica (Kristine Froseth). Aan Sierra de opdracht om een team met Veronica te vormen, zodat ze eindelijk haar crush (Noah Centineo) voor zich kan winnen.

59. The Perfect Date

En Noah zat niet stil, want er kwamen hierna nog veel meer leuke Netflix-films met hem erin! Brooks maakt een dating app om geld in te zamelen zodat hij naar de universiteit kan. Via de app krijg je hem als date voor de avond en past hij zich aan aan jouw wensen voor de perfecte boyfriend. In het begin is het allemaal leuk, maar uiteindelijk vindt hij het toch wel moeilijk om iedere nacht een andere date te hebben en zich voor te doen als iemand die hij niet is. Hij komt er langzaam achter wie hij zelf echt is en natuurlijk wordt hij dan verliefd…

60. The Last Summer

Deze romcom vindt plaats in Chicago en gaat over de vier vrienden Griffin, Alec, Phoebe en Erin, die na de zomervakantie allemaal hun eigen weg zullen gaan op de universiteit. De personages zullen in de film flink worstelen met hun identiteit, de liefde en hun dromen, voordat ze aan dit nieuwe hoofdstuk van hun leven beginnen.

61. The Kissing Booth

The Kissing Booth is één van de meest bekeken films op Netflix in 2018 (naast To All The Boys I’ve Loved Before ) en heeft inmiddels ook een deel 2 (met een deel 3 on the way!). Eentje die je gezien moet hebben. 

The Kissing Booth1

Nog meer filmtips? Check dan CG!’s wekelijke filmtip

LEES OOK:

Beeld: Aladdin, The Sun Is Also A Star, The Fault In Our Stars en Notting Hill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: I think that everything published made a lot of sense. But, what about this? suppose you wrote a catchier title? I ain't saying your information is not good, but suppose you added something that makes people want more? I mean Dé ultieme filmlijst als je niet weet wat je moet kijken tijdens quarantaine - CosmoGIRL! is kinda boring. You might peek at Yahoo's front page and see how they create news headlines to grab people to click. You might try adding a video or a related picture or two to grab readers excited about what you've got to say. Just my opinion, it could bring your blog a little bit more interesting. My homepage xxx [Freda]
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: I must thank you for the efforts you've put in penning this site. I'm hoping to see the same high-grade blog posts by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now ;)
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!! Stop by my site ... news (Jimmy)
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen