Auto

Denk je erover om een auto te kopen? Dan zijn dit drie goede opties

Heb je je rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Misschien ben je nu al klaar voor de volgende stap: het kopen van je eigen auto. Grote kans dat je kiest voor een gebruikte auto, oftewel een occasion. Gelukkig is de keuze daarin reuze!

Het is dan ook goed om op een paar belangrijke punten te letten. Je zal waarschijnlijk niet te veel geld willen betalen voor een auto, maar ook niet voor een autoverzekering. Het is daarom verstandig om een betaalbare auto te kopen die weinig brandstof verbruikt en waarvoor de goedkoopste autoverzekering kan worden afgesloten. De onderstaande modellen zijn dan zeker goede keuzes. 

Ford Focus

De Ford Focus is een kleine compacte auto die toch best wel sportief is. Deze vierwieler zal bovendien je bankrekening niet te veel schaden. Consumer Reports beschreef de Focus dan ook als een auto die beter dan gemiddelde betrouwbaarheid en crashtestscores heeft. Dit deed het naar aanleiding van onderzoeken over de modellen van 2009 tot en met 2011, waar jij zeker voor zou kunnen kiezen. Kelley Blue Book beschrijft het interieur van dit model van Ford bovendien als modern. Nice!

Kia Sorento

Ook kun je gaan voor de Kia Sorento. Deze auto heeft mooie moderne lijnen en allerlei handige standaardfuncties. Daarnaast zul je ook zeker blij worden van het brandstofverbruik van dit model van Kia. Je zult bovendien dol zijn op het prijskaartje van deze SUV en naar alle waarschijnlijkheid ook de garantie. De Sorento is dan ook zeker een goede keuze.

Hyundai Elantra

Hyundai is een merk dat erom bekend staat redelijk geprijsde auto’s te leveren. De Elantra is hier een goed voorbeeld van, wat een stapje hoger is dan de Accent. Het biedt dan ook wat meer ruimte aan zowel passagiers als bagage, terwijl het ook een aantal standaardfuncties heeft. Toch is dit niet het allermooiste aan de Hyundai Elantra. Dit is namelijk het brandstofverbruik, waar dit model echt in uitblinkt. Het model van de Hyundai Elantra uit 2014, wat gepubliceerd is op Kelley Blue Book, staat vermeld als stad 27 / snelweg 37 / mpg. Je zult dan ook veel waar voor je geld krijgen als je de Hyundai Elantra koopt.

*Ingezonden artikel

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen