Kylie Jenner Instagram

Deze 10 Instagram-accounts hebben de meeste volgers

Wij zijn al super happy met al onze trouwe (17,1K!) Instagram volgers (@cosmogirl_nl), maar hoe zou het zijn om miljoenen followers te hebben? En daarbij miljoenen likes op je foto te krijgen? Voor deze tien beroemdheden is dat dagelijkse kost. Wow, just wow…

10. Neymar – 143 miljoen

Neymar is een Braziliaanse profvoetballer. Hij speelde eerst voor FC Barcelona, maar is toen overgekocht door Paris Saint-Germain. Neymar post op Instagram zowel voetbalfoto’s als foto’s van zichzelf. Voetballer of influencer? Of missschien toch beiden…

9. Beyoncé – 156 miljoen

Eerlijk gezegd hadden we Queen Bey wel hoger in de lijst verwacht! Niet dat 156 miljoen volgers weinig zijn…

8. Lionel Messi – 169 miljoen

Weer een voetballer in de lijst! Messi is een grote naam in de voetbalwereld en het is dan ook niet zo gek dat hij zoveel volgers heeft. Ben je een voetbalfan? Op zijn account kun je terecht voor een heleboel voetbal pics!

7. Kim Kardashian – 192 miljoen

Kim Kardashian West post op haar Insta feed the most beautiful pictures van haarzelf, haar cute kinderen, haar zusjes en natuurlijk hubby Kanye West.

6. Selena Gomez – 195 miljoen

Niet heel ver voor Kim K ligt Selena Gomez. De actrice en zangeres had het een tijdje zwaar met social media en nam ook meerdere keren een grote social media break. Fun fact: Selena wist het wachtwoord van haar eigen account niet eens! Dit biechtte ze op tijdens een interview met Elle. Wanneer ze iets wilde posten deed ze dat via de telefoon van een friend, die haar account onderhoudt.

Check hier waarom fans van Selena Gomez boos zijn door Saved by the Bell!

5. Kylie Jenner – 202 miljoen

Inmiddels heeft Kylie Jenner haar oudere zus Kim Kardashian ingehaald. Ze heeft nu ruim 20 miljoen volgers meer dan Kim! De beauty queen is jong, populair en verdient met de dag meer geld. Ze gebruikt haar Insta voor pics van haarzelf, voor promotie van haar merk Kylie Cosmetics en soms om ergens aandacht aan te besteden. Zo had ze een tijdje geleden een bikinifoto gepost om Amerikanen te overtuigen om zich te registreren om te stemmen voor de verkiezingen!

4. Dwayne The Rock Johnson – 205 miljoen

Dwayne, aka The Rock, is een Amerikaans acteur en professioneel worstelaar. Zijn Insta bestaat voornamelijk uit een hele hoop spierballen, foto’s op de set van films en foto’s van zijn gezin. Kijk die lieve oogjes van Dwayne zijn kindje dan!

3. Ariana Grande – 208 miljoen

Ariana Grande gebruikt haar Instagram vooral om haar muziek te promoten en pretty pics van zichzelf te posten. We love it! Heb jij Ari’s nieuwste album Positions al geluisterd?

2. Cristiano Ronaldo – 244 miljoen

Christiano Ronaldo speelt bij Juventus FC en hij is definitely de voetballer met de meeste volgers. Van alle (echte) personen op Instagram heeft hij de meeste volgers! 244 miljoen, wow…

1. Instagram – 380 miljoen

We don’t know why, maar het officiële account van Instagram heeft de meeste volgers! Maar liefst 380 miljoen mensen bekijken de random foto’s die Instagram zelf post.

Beeld: Instagram – @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen