Wij zijn al apetrots op al onze trouwe Instagram volgers (@cosmogirl_nl), maar hoe zou het zijn om miljoenen followers te hebben? En daarbij meer dan een miljoen likes op je foto? Voor deze tien beroemdheden is dat dagelijkse kost. Wow, just wow…

1. Instagram – 304 miljoen

Het eigen account van Instagram heeft maar liefst meer dan 100 miljoen volgers meer dan de nummer 2!

 

2. Cristiano Ronaldo – 170 miljoen

De bekende voetballer heeft wel 170 miljoen volgers, die elke move van hem op Insta volgen. No pressure hé!

 

3. Ariana Grande – 157 miljoen

De zangeres heeft al meerdere keren een social media break ingelast, maar zo te zien heeft dit geen grote effecten gehad op haar volgeraantal. Gelukkig is ze nu weer volop back on the gram en we like it!

4. Selena Gomez – 152 miljoen

Niet heel ver achter Ariana ligt Selena Gomez. De actrice en zangeres had het een tijdje zwaar met social media en nam ook meerdere keren een grote social media break. Grappig weetje, Selena wist het wachtwoord van haar eigen account niet eens! Dit biechtte ze op tijdens een interview met Elle. Wanneer ze iets wilde posten deed ze dat via de telefoon van een vriendin die haar account onderhoudt.

Wist je dat Selena onlangs een nieuwe bijzondere swimwear-lijn heeft gelanceerd?

 

5. The Rock (Dwayne Johnson) – 146 miljoen

Dwayne staat bekend als ‘The Rock’ en is een Amerikaans acteur en professioneel worstelaar. Zijn insta-pagina bestaat dan ook voornamelijk uit eten, motoren, auto’s en een hele hoop spierballen.

 

6. Kim Kardashian West – 141 miljoen

Aah, de Kardashian familie! Kim Kardashian West shined op haar Insta feed met prachtplaatjes van haar, haar cute babies en natuurlijk hubby Kanye West.

 

7. Kylie Jenner – 137 miljoen

Op Kim haar hielen zit jonger zusje Kylie. Het zal ons niet verbazen als Kylie uiteindelijk Kim inhaalt. De beauty queen is nog jong, populair en verdiend met de dag meer geld. Alhoewel ze wel de laatste tijd haat krijgt op haar nieuwe skincare lijn.

 

8. Beyoncé – 128 miljoen

Eigenlijk hadden wij Queen Bey wel hoger in de lijst verwacht. Zou de zangeres wel haar eigen account bijhouden? Heb jij bovendien al haar Netflix docu gezien?

9. Lionel Messi – 121 miljoen

Weer een voetballer in de lijst! Messi is een grote naam in de voetbalwereld en het is dan ook niet zo gek dat hij zoveel volgers op zijn persoonlijke Instagram account heeft. Je kunt hier terecht voor een heleboel voetbal kiekjes!

10. Taylor Swift – 118 miljoen

Zangeres Taylor Swift werd moe van alle haat die ze kreeg via social media en heeft er daarom voor gekozen om de comment functie uit te schakelen op haar Instagram account. Wel zo handig! Als we naar haar profiel kijken vragen we ons af wanneer haar katjes eindelijk een eigen account krijgen.

Zou ze binnenkort met een nieuw album uitkomen?

LEES OOK:

Fotografie: @kyliejenner