Deze 5 schaatsbanen zijn #goals

Dat schaatsen echt een Nederlandse sport is, betekent niet dat je het ook alleen in Nederland kunt doen. En dat is maar goed ook, want de laatste keer dat we in Nederland de elfstedentocht konden schaatsen was in 1997. Denk je: ew, elfstedentocht, boooooring? Bij het zien van de volgende vijf schaatsbanen wil je meteen op schaatsen gaan staan (en op vakantie).

5 Schaatsbanen waar je nú heen wilt

 

Londen

Ga in Londen naar Somerset House, het Natural History Museum of naar Canary Wharf om het gevoel te hebben alsof je rondschaatst in een romantische kerstfilm.

New York

Love Actually, Home Alone of All About Christmas eve: in al deze kerfstfilms is de ijsbaan op het Rockefeller Center te zien. En zeg nou zelf, wie wil er niet onder zo’n gigantische kerstboom schaatsen?

Toronto

We blijven nog even in Amerika, want Toronto heeft ook een ice rank waar je NU heen wilt. Warme muts op en gaan!

Wenen

Met maar liefst 8000 m² aan ijs kun je genoeg rondjes schaatsen voor het prachtige stadshuis van Wenen. Niet zo van het schaatsen? Je kunt er ook heerlijke chocolademelk met slagroom drinken. Citytrip? Anyone?

Amsterdam

Voor deze ijsbaan hoef je niet in een vliegtuig te stappen, maar vind je gewoon in onze hoofdstad! Jaarlijks wordt het Musuemplein Amsterdam omgetoverd tot een magische plek om te schaatsen.

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @amelialiana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen