telefoon

Deze dingen doe je fout op WhatsApp!

Waarschijnlijk besteed je heel wat uurtjes per dag op WhatsApp (who doesn’t?). Maar wist je dat er een aantal dingen zijn die we allemaal verkeerd doen op onze favoriete chat app? CG! zet ze voor je op een rijtje.

Foto’s en video’s verwijderen

Waarschijnlijk heb je alle foto’s en video’s die je van friends opgestuurd krijgt allang verwijderd uit je filmrol. Maar wist je dat deze foto’s en video’s nog steeds in WhatsApp blijven staan? Het is belangrijk (vooral voor de opslag van je phone) om dit af en toe op te schonen en ze ook uit je media in de app te verwijderen.

Chats archiveren

Staat jouw WhatsApp ook helemaal vol met chats, die je eigenlijk moet verwijderen? Fun fact: je kunt de chats gewoon archiveren! Zo staat de chat niet meer in de weg, maar ben je ook het gesprek niet kwijt. Easy!

Heb je ook Tinder op je telefoon? Dan kun je binnenkort videobellen!

Weer een nieuwe groepschat

Je kent het wel: je moet wéér een nieuwe groepsapp aanmaken om meerdere mensen tegelijk iets te vertellen. Maar dit hoeft niet! Stuur voortaan gewoon een massaberichtje. Je kunt via een verzendlijst een bericht naar meerdere personen sturen. Handig als je bijvoorbeeld alleen even je adres voor je verjaardag wilt delen. Zo bespaar je jezelf weer een nieuwe groepsapp.

Deze dingen doe je nog meer verkeerd met je telefoon!

Geen back-ups maken

Iets wat veel mensen vergeten maar wat oh zo belangrijk is: back-ups maken. Als je een nieuwe telefoon krijgt, wil je al je oude WhatsApp gesprekken over kunnen zetten, right? Maak daarom regelmatig een back-up (of stel in dat dit automatisch gebeurt).

LEES OOK:

Bron: GIRLZ

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen