Toetsenbord

Deze dingen móéten gewoon mis gaan!

Of je nou een sollicitatiegesprek hebt of voor de eerste keer bij je schoonouders gaat eten: we blunderen allemaal wel eens. Meestal denken we dat dit niet positief is, maar dat is niet altijd zo!

1. Verkeerde naam

Twee van je leraren lijken ontzettend op elkaar. Op een slaperige maandagmorgen gebeurt het onvermijdelijke: je spreekt er een aan met de verkeerde naam (of je zegt opeens ‘mama’!). Geen nood: je bent juist de held van de dag. Je klasgenoten vinden het nu een stuk minder erg als hun hetzelfde overkomt.

2. Eerste date

Tijdens de eerste date ben je je portemonnee vergeten. Erg? Nope! Hij voelt zich juist een gentleman als hij mag betalen. Wedden dat het alleen maar irritant is als jullie daar een hele discussie over krijgen? De volgende keer trakteer jij weer!

3. Blunders

Welke blunder je ook maakt, je hebt wel weer een hilarisch verhaal om aan je vriendinnen te vertellen. En als je je er echt voor schaamt, zeg je gewoon dat je het ergens hebt gelezen of van iemand hoorde.

Lees hier jullie grootste blunders!

4. Dezelfde kleding

Je hebt hetzelfde shirt als je BFF gekocht. Erg? Niet als jullie ‘m allebei op je eigen manier dragen.

5. Struikelen

Je struikelt midden in de aula en valt regelrecht in de armen van je crush. Niks aan de hand, jij laat juist een onvergetelijke indruk achter. Helemaal als je hem/haar vervolgens vraagt hoe je dit ooit goed kan maken.

Lees ook: zo vraag je je crush mee op date

6. Volle koffer

Je vakantiekoffer zit veel te vol. Er zit niets anders op dan zoveel mogelijk kleding over elkaar aan te trekken. Perfect, want in het vliegtuig is het altijd super koud.

7. Kapotte telefoon

Je telefoon is in de wc gevallen en nu moet je drie weken wachten op een nieuwe. Perfecte timing om met pen en papier aan de slag te gaan en een bullet journal te beginnen!

8. Panty struggles

Bij het omhoog trekken van je panty komt er een flinke ladder in. Balen? Welnee joh, nu heb je juist een uniek exemplaar. En dat vinden merken zoals Gucci ook, check hier hun kapotte panty’s op de runway!

9. Rainy days

Voor de zoveelste keer deze week kom je doorweekt van de regen thuis. Nou ja, zo kun je na honderden keren je outfit verwisselen wel je allerleukste jurkjes, shirts en broeken op één dag aan.

Check hier nog meer voordelen van regen!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen