Sterrenbeeld

Deze hobby matcht het beste bij jouw sterrenbeeld

Langzamerhand gaan de winkels weer open en lijkt het oude normaal weer dichterbij, yas! Unfortunately zijn we er nog niet helemaal back on track, en daarom kunnen we wel wat hobby-inspo gebruiken.

Wanna know welke hobby het beste bij jouw sterrenbeeld past of bij die van je bestie past? Read on.

Kreeft – update je social media

(21 JUNI TOT 22 JULI)

Right now staat bij jou je studie en/of werk op een laag pitje en dit geeft je de kans om extra tijd te besteden aan je socials. Update bijvoorbeeld je Instagram feed (check hier tips en tricks om je foto’s te editen als een pro!), werk je Pinterest borden bij of start een eigen blog of YouTube-kanaal!

Leeuw – maak een fotoboek

(23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Waarschijnlijk staat je fotoalbum op je mobiel bomvol foto’s waar je niks mee doet. Daarom is het hoog tijd om dit uit te zoeken en de leukste te verzamelen in een fotoboek! Of je dit nu online maakt of losgaat met stickers, glitter en plakband: zo heb je je leukste herinneringen samengebundeld.

Maagd – ga meer bewegen

(23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Heb jij ooit gedacht aan een hobby als sporten? The time is now. Ga wandelen, fietsen of hardlopen! Of pak bijvoorbeeld weer eens tennis of hockey op of ga zwemmen. Ook mentaal zal je je hierdoor veel beter voelen.

Weegschaal – bordspelletjes of gamen

(23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Weegschalen zijn competitief én sociaal, en dat zijn eigenschappen die goed van pas komen bij het spelen van een (online) spelletje. Haal daarom de spellen maar uit de kast (of bestel er eentje online uit deze leuke lijst) en neem het op tegen je vriend(inn)en of familie. Ook kun je natuurlijk online een spel spelen.

Check ook deze tips & tricks: zo bouw je het mooiste huis in The Sims 4

Schorpioen – geef je room een make-over

(23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Tijd over? Dan is het tijd om je kamer eens grondig onder handen te nemen. Zoek je kledingkast uit, doe dingen weg die niet meer passen of die je nooit draagt, ruim je kamer op en geef het een nieuwe inrichting. Misschien zelfs een nieuw likje verf aan de muur? Genoeg opties! Tijd te weinig? Doe dan je room make-over in kleine stapjes. Tip: voor room make-overs is Pinterest your best friend voor inspiratie.

Check ook: 8x zo creëer je rust in je kamer

Boogschutter – release your inner crea-bea

(22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Met dit sterrenbeeld is creatief bezig probably al één van je hobby’s. So, pak die verf, kwasten, glitters en lijm erbij en ga los! Schilder bijvoorbeeld een leuk schilderijtje, maak een vision board, schrijf een verhaal, maak een kledingstuk, en ga zo maar door!

Steenbok – ga uitgebreid koken

(22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Het is de hoogste tijd om zelf een keertje de keukenprinses uit te gaan hangen! Sla nieuwe kookboeken in (check hier een paar leuke) en experimenteer met nieuwe ingrediënten en recepten.

Check ook: Van Gigi Hadid’s pasta tot Kylie Jenner’s noodles: deze TikTok recepten moet je proberen!

Waterman – begin een dagboek

(20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Het is nooit een gek idee om een dagboek te beginnen! Koop een leuk schriftje waarin je al je gedachtes en gevoelens in kwijt kan. Het zal voor veel rust in je hoofd zorgen! Niet zo fan van hele lappen tekst schrijven? Check dan deze boeken waarmee je elke dag iets kan doen!

Vissen – maak een DIY project

(19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Ga aan de knutsel en maak een DIY – Do It Yourself – item. Wat dacht je van een eigen haarmasker, scrub, of tover je oude spiegel bijvoorbeeld om tot a brand-new one!

Check ook: 10x Leuke DIY projecten om thuis te proberen

♈ Ram – het kijken van haar en make-up tutorials

(21 MAART TOT 19 APRIL)

Voor creatieve Rammen is het kijken van haar en make-up tutorials de perfecte bezigheid! Ga op YouTube eens op zoek naar make-up tutorials of haartechnieken en geef jezelf een compleet nieuwe look! We know for sure dat dit een nieuwe hobby wordt van de mensen met het sterrenbeeld Ram.

Stier – yoga en meditatie

(20 APRIL TOT 21 MEI)

Stieren kunnen wel wat rust gebruiken na de afgelopen maanden. Say goodbye tegen stress en probeer eens een lesje yoga of meditatie om jezelf helemaal zen te maken. Wist je dat je ook kan mediteren met Shawn Mendes en Camilla Cabello?

Tweelingen – geef een (digitaal) feestje

(22 MEI TOT 20 JUNI)

Wanneer we weer terug zijn bij het oude normaal, ga jij een groot feest geven. ATM kan een groot feest nog niet, maar gelukkig zijn er genoeg online alternatieven! Organiseer bijvoorbeeld een grote quiz via Zoom of een online danceparty. Laat iedereen een hapje en drankje erbij pakken en je hebt een digitaal feestje!

Bron: Vriendin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen