Indoor

Deze leuke indoor activiteiten kun je doen bij slecht weer

Winter is coming en de tijd van lekker terrassen is helaas weer voorbij. Het liefst blijven we de hele dag lekker warm binnen in bed, maar je hebt je slaapkamer op een gegeven moment ook wel gezien. CG! to the rescue! Wij hebben voor jou een lijst met indoor activiteiten wanneer het te koud is om naar buiten te gaan.

Bowlen

Een avondje bowlen met je vriendinnen of lover is superleuk om te doen. Bowlen is niet duur, je zit lekker warm binnen én je kunt er een serieuze wedstrijd van maken.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs moet je echt een keer bezoeken. Van 21 december tot en met 5 januari kun je dit mega leuke winter event vinden in de Amsterdam RAI. Wat je hier allemaal kunt doen? Je kunt je beter afvragen wat niet? Van karaoke tot après-ski en van schaatsen tot naar de film: the list goes on and on.

Museum

In 2019 zijn musea’s helemaal niet saai! Ga bijvoorbeeld naar het Instagram musuem Wondr Experience of naar het pas geopende Youseum.

Arcadehal

Binnenkort wordt de grootste arcadehal van de Benelux geopend. In Gamestate vind je spellen als Mario Kart, Pacman, Crossy Road, airhockey en veel meer. Dat is dus zeker een bezoekje waard!

Room make-over

Terwijl de meeste mensen in de zomer een grote schoonmaak houden, is het geen slecht idee om dit ook in de winter te doen. Geeft je hele kamer een make-over en ruim je kast op. Weg met die zomerkleding en hallo sweaters! Maak je kamer lekker cozy met kaarsen en jouw room is winterproof.

Ijsbeelden festival

Het Nederlandse Ijsbeelden Festival in Zwolle is een event die je niet mag missen. Vanaf 14 december kun je in Zwolle naar een écht winter wonderland. Je kunt hier naar de meest spectaculaire ijs-standbeelden kijken en een drankje doen in de ijslounge. Hoewel het event binnen is, is de temperatuur onder nul, dus neem een muts en warme handschoenen mee!

Wintergarderobe inslaan

Nog geen wintergarderobe? Dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Met dit koude weer heb je natuurlijk geen zin om uuuren buiten door de stad te lopen en daarom zijn deze overdekte winkelcentrums dé perfecte oplossing om lekker warm te shoppen!

Bioscoop

Misschien wel één van de meest voor de hand liggende activiteiten om te doen, maar een middagje naar de bioscoop is altijd leuk om te doen. Ga bijvoorbeeld met je besties naar de nieuwste kerstfilm Last Christmas.

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen