Minecraft: Dungeons

Deze nieuwe Minecraft game wil je nú met je besties spelen

We kennen allemaal we het spel Minecraft en misschien ken je dan ook wel Minecraft Story mode. Minecraft heeft kortgeleden een nieuwe versie van de game uitgebracht: Minecraft: Dungeons. In deze nieuwe game ga jij alleen of samen met je besties de strijd aan tegen verschillende monsters en ga je op zoek naar steeds sterkere gear.

Minecraft: Dungeons

De originele Minecraft heeft niet echt een story, maar is gewoon proberen te overleven in de wildernis (met je vrienden). Toen Minecraft storymode werd uitgebracht, werd het spel ineens heel anders. Spelers konden keuzes maken wat invloed had op het spelen van de game. Je volgde hierbij het verhaal van de legendarische Order of the Stone. In Minecraft: Dungeons is het de bedoeling dat je op zoek gaat naar de Arch-Illager terwijl je onderweg villagers moet redden.

De game lijkt heel erg op een klassieke Dungeon crawler, maar dan in de Minecraft-wereld. Je kan de game samen spelen met vier vrienden of alleen als je dat fijner vindt. Je moet je weg zien te vinden door de dungeons vol monsters en schatten, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat je de Arch-Illager weet te verslaan.

Wist je al dat je nu geld kunt verdienen met het spelen van Animal Crossing?

Wanneer je het spel hebt uitgespeeld kun je het nog een keer spelen, maar dan op een moeilijker niveau. Je bent urenlang bezig in deze game, waardoor het de perfecte game is om te spelen als je je verveelt!

Geen Minecraft

De game lijkt vrijwel niet op Minecraft, want je hoeft niet te minen en te craften. Het enige wat je moet doen is villagers bevrijden, je door de ingewikkelde dungeos vechten en gear looten waarmee je sterker wordt. De enige twee overeenkomsten die de games met elkaar gemeen hebben is de look en het feit dat je het urenlang kan spelen met je friends.

Je kan de game kopen via de officiële site van Minecraft en is verkrijgbaar voor de Playstation 4, Xbox one, PC (windows) en de Nintendo Switch. De base game scoor je voor €20,- en de Hero Edition voor €30,-.

Ben jij van plan om deze game te gaan slepen? Let us know op Instagram @Cosmogirl_nl.

Beeld: Minecraft / Mojang
Bron: Mojang (Minecraft) en IGN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen