Readly

Deze outdoor activiteiten zijn nu trending (en corona-proof)

Dit jaar hangt er door het coronavirus een donkere wolk boven de zomervakantie – wat kunnen we doen met onze vrije tijd in eigen land? Digitale magazine-app Readly onderzocht de zoektermen van de maanden mei en juni en zag dat de populairste vakantie-zoektermen draaien om outdoor-activiteiten.

Het aantal besmettingen in Nederland en andere Europese landen stijgt weer en de Nederlandse stranden lopen vol. Hoe kunnen we toch corona-proof van de zomer in ons fijne kikkerlandje genieten? Readly onderzocht welke vakantie-gerelateerde zoektermen de lezers hebben gezocht op het platform om inspiratie op te doen voor de zomer. En guess what, in plaats van exotische oorden of Europese getaways zijn vooral de outdoor-gerelateerde zoektermen trending.

Top 5 staycation zoektermen op Readly:

1. Tuin

2. Fiets(en)

3. Camper

4. Motor

5. Caravan

‘Na onzeker advies vanuit het RIVM en de overheid over reizen en vakantie in het buitenland is het logisch dat mensen hun vakantie anders invullen dit jaar. Normaal zijn  Europese bestemmingen trending in de zoekopdrachten, maar de laatste maanden niet meer. In plaats daarvan zijn Nederlanders eerder op zoek naar activiteiten die zij dicht bij huis kunnen ondernemen, vooral gerelateerd aan outdoor-activiteiten’, zegt Liana de Wit, werkzaam bij Readly Nederland.

Readly

Welke outdoor activiteit spreekt jou het meeste aan? Lekker chillen in de tuin, of toch touren met de camper? Op Readly kun je allerlei outdoor- en vakantie magazines lezen ter inspiratie. Daarnaast kun je ook een heleboel van je favoriete fashion, lifestyle of food magazines lezen. Get inspired! 

Fun fact: via de button hieronder lees je via Readly de eerste twee maanden gratis!

PROBEER READLY GRATIS

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen