Series

Deze series en films uit de top 10 van Netflix in Nederland moet je gezien hebben

Op zoek naar nieuw bingewatch materiaal? Dan moet je zeker deze films en series uit de top 10 van Netflix in Nederland kijken! Van de hype Too Hot To Handle tot het indrukwekkende Unorthodox.

1. Too Hot To Handle

Deze serie klinkt je vast bekend in de oren, iedereen heeft het er namelijk over. In Too Hot To Handle gaan tien superknappe singles tijdens een vakantie op zoek naar de liefde. Er is alleen één twist: de deelnemers mogen op geen enkele manier seksueel contact met elkaar hebben. Dit betekent geen knuffels, kusjes of seks. Als ze de verleiding kunnen weerstaan, kunnen ze $100.000 winnen. Hebben ze wel fysiek contact? Dan daalt de prijs…

Dit zijn alle deelnemers van de serie en dit koppel is nu nog steeds samen IRL!

2. La Casa De Papel

Hoe kan het ook anders? La Casa De Papel is één van de bekendste series op dit moment. Het vierde seizoen staat sinds 3 april op Netflix en gaat door vanaf de cliffhanger van seizoen 3. Een serie die je móét kijken als je van spanning houdt, of als je mee wilt praten met al je vrienden ;-).

Ben je al een groot fan? Koop dan hier leuke La Casa De Papel kleding!

3. El Dragon

Nog een Spaanse serie! In El Dragon besluit een financier uit Tokio terug te gaan naar zijn geboorteland Mexico. Hier neemt hij het werk van zijn vader over, en wordt hij de baas van een kartel. In de serie komt hij in verschillende moeilijke situaties en ontmoet hij zijn aartsrivalen.

4. Tiger King

Joe Exotic had vroeger zijn eigen dierentuin met hierin honderden tijgers (die hij zelf fokte), leeuwen en beren. Al snel kreeg hij ruzie met dierenactiviste Carole Baskin, die Joe beschuldige van dierenmishandeling. Inmiddels zit Joe in de gevangenis om een straf van 22 jaar uit te zitten. Waarom? Wij spoilen nog niks! In de 7-delige docu volg je Joe en zijn weird-ass leven tussen de tijgers.

Ook Tiger King is dé hitserie op Netflix waar iedereen het op het moment over heeft. Kijken dus!

5. The Willoughbys

The Willoughbys zijn er zeker van dat ze zichzelf beter alleen kunnen opvoeden. Ze vinden hun ouders egoïstisch en willen ze op vakantie sturen, maar komen tijdens dit plan achter de true meaning of family. Nawh cute!

Alessia Cara zong de titel song voor deze film, check het nummer hier!

6. Outer Banks

Deze nieuwe serie gaat over een groep jongeren die de zomer doorbrengt op de ‘Outer Banks’, het kustgebied van North Carolina. Op het eiland leven twee verschillende groepen, de ‘Pogues’ en de ‘Kooks’, of zoals John B aan het begin vertelt: ‘de mensen met twee banen of die met twee huizen.’

Wanneer de vriendengroep denkt de zomer van hun leven te beleven, krijgt alles een flinke twist wanneer ze ontdekken dat er ergens op het eiland een “schat” van $400 miljoen aan goud ligt. De groep gaat op zoek naar het goud, maar komt er al snel achter dat zij niet de enige zijn die op zoek zijn naar het verdwenen goud.

7. The Last Dance

The Last Dance is een docu-serie over het leven van basketballer Michael Jordan. Je krijgt een kijkje in zijn leven en persoonlijkheid. Een aanrader voor sportfans!

Misschien vind je deze serie ook leuk!

8. De Twaalf

Twaalf juryleden moeten bij een rechtszaak het lot van een vrouw beslissen. Ze heeft haar beste vriendin en haar dochtertje vermoord. De juryleden moeten de balans vinden tussen het probleem in de rechtszaak en hun eigen problemen.

9. Better Call Saul

Better Call Saul is een prequel van de serie Breaking Bad. Je maakte in Breaking Bad al kennis met advocaat Saul Goodman, die nu zijn dus ook zijn eigen serie heeft. Deze serie is bovendien genomineerd voor een Emmy Award!

10. Unorthodox

De miniserie Unorthodox heeft maar vier afleveringen, maar laat een grote indruk achter. In de serie volgen we het leven van Esty, die ontsnapt uit haar strenge orthodoxe Joodse gemeenschap. Een totaal afgesloten wereld, waar buitenstaanders niets van meekrijgen. Gebaseerd op een waar verhaal!

* Het kan zijn dat de top 10 van Netflix inmiddels alweer veranderd is 

LEES OOK:

Beeld: La Casa De Papel & Unorthodox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen