8x Dingen om thuis te doen in de herfstvakantie

Nu het bijna herfstvakantie is en we nog steeds moeten dealen met het coronavirus kun je je best snel gaan vervelen. CG! zet daarom de leukste dingen die je gewoon thuis kunt doen op een rijtje!

1. Movie marathon

Kruip lekker weer je bed in of ga languit op de bank liggen met een deken en je favo snacks. Check hier een lijst met de leukste films voor tijdens de herfst, of pak zakdoekjes erbij en ga voor deze zielige movies. Ook leuk: kijk oude films terug die je vroeger als kind keek, wedden dat je alle scènes nog uit je hoofd kent?

Toch liever iets romantisch kijken? Dan hebben we hier een lijst met wel 27 romantic movies om bij weg te zwijmelen.

2. Bake it till you make it

Tijd om je bakkunsten op de proef te gaan stellen! Pak je potten, pannen en lepels bij elkaar en ga bakken. Doe inspiratie op via Pinterest en creëer de mooiste en lekkerste taarten en cupcakes.

3. Self care

Neem tijdens de herfstvakantie de tijd om voor jezelf te zorgen. Doe een maskertje op en ga relaxen met je favo snack en drankje. Ruil je mobiel eens in voor een goed boek (shop hier leuke) of luister naar je favoriete playlist. Time to relax!

Check hier welk masker het best bij jouw skintype past.

4. Let’s get creative

Deze dagen zijn perfect om plaats te nemen achter je bureau en je creativiteit op de vrije loop te laten. Pak pennen, potloden, papier, lijm, scharen en versiersels en get creative! Ga tekenen, schrijven, begin een bullet journal of pak een aantal oude CG!’s erbij en maak een moodboard of visionboard (met hierop jouw dromen voor de toekomst).

5. Opruimen maar

Waarschijnlijk heb je het al heel lang uitgesteld, maar de herfstvakantie is het perfecte moment om je kamer eens helemaal op te ruimen! Maak je bed op, stofzuig de vloer, berg al je kleding op en stof je planken af. Hierna is het tijd om kritisch naar al je spullen te kijken. Heb je dat bloesje dat je drie jaar geleden hebt gekocht in de sale echt nog nodig? Of dat schriftje waar je in groep 5 alleen maar aan het klagen was over de kinderfeestjes van je vriendinnen? Misschien tijd om deze dingen weg te doen!

Hier vind je tips voor een opgeruimde kledingkast!

6. Make-up looks maken

Aangezien we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, is de herfstvakantie perfect om make-up looks bij jezelf uit te proberen. Stap eens uit je comfortzone en maak een hele andere look dan je normaal maakt. Experimenteer met al je beautyproducten en vergeet vooral geen selfie te nemen met het eindresultaat. Misschien ontdek je wel nieuwe kleuren, technieken of producten die goed werken voor jou!

Shop hier cheap dupes van dure en bekende beauty producten.

7. Facetime en bel erop los

Ook al kan je nu niet meer zomaar met iedereen afspreken, gelukkig leven we in een tijd waar je one call away bent van je besties. Bel je vrienden en vriendinnen (hoe leuk om met z’n allen één grote FacetTime-date te houden) of misschien juist je crush… Besteed in deze tijd ook wat extra aandacht aan bijvoorbeeld je opa en oma en bel (of FaceTime, misschien zijn jouw opa en oma super high-tech) om te vragen hoe het met ze gaat. Ze zullen dit erg op prijs stellen!

8. Online shoppen

Ontdek de wonderen wereld van online shoppen. En nee, dan bedoelen we niet de H&M website voor de derde keer afstruinen. Ga op zoek naar websites waar ze de leukste herfstkleding of make-up items verkopen. De zoektocht naar unieke kledingitems kan heel fun zijn en je verschijnt na de vakantie in een nieuwe outfit. 

1

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen