trouwen

Disney komt met een collectie sprookjesachtige trouwjurken

Fantaseer jij al sinds kinds af aan over trouwen? De mooie grote witte jurk, de sluier, de romantiek… Of heb jij juist helemaal niks met dit alles? Well think again, want met de nieuwe collectie trouwjurken die Disney lanceert wil iedereen wel het huwelijksbootje instappen.

Trouwjurken collectie Disney

Op Instagram deelde Disney al de eerste schetsen van de jurken, die gebaseerd zijn op verschillende Disney-prinsessen. Van Ariël, Aurora, Belle, Jasmine en Assepoester, tot Pocahontas, Rapunzel, Tiana en Sneeuwwitje. Uiteindelijk komen er in totaal 16 (!) jurken uit. Wij zijn al verliefd op alle jurken en zouden het liefst nu al het ja-woord willen geven.

Helaas moeten diegenen die de jurken willen kopen er wel een eindje voor reizen. Zeven van de zestien trouwjurken zijn namelijk exclusief verkrijgbaar bij bruidswinkel Kleinfeld in New York en Toronto. Deze zeven jurken zijn van de ‘platinum collectie’ en hier hangt dan ook een behoorlijk prijskaartje aan. De jurken kosten namelijk tussen de 3,500 en 10,000 dollar!

De jurken uit de ‘normale’ collectie zullen tussen de 1,200 en 2,500 dollar gaan kosten. De collectie zal vanaf 20 april verkrijgbaar zijn. Welke jurk is jouw favoriet?

Weet jij alles over Disney? Doe dan mee met de grote Disney Quiz!

LEES OOK:

Bron: Vriendin

Beeld: Getty

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen