Disney

Disney krijgt eigen streamingdienst!

Jouw needs op het gebied van entertainment zijn dit jaar volgensmij best goed gevoed. We hebben al onze geweldige shows zoals Riverdale, Baby, You en meer en een hoop films die we nooit hadden willen missen, uhum like Birdbox. Niet alleen Netflix heeft ons veel binge-uren gegeven maar ook Videoland deed hieraan mee nadat ze een soort ‘vernieuwing’ hadden van de app en er opeens allemaal leuke dingen op stonden. Maar nu, waar we al best een tijdje op hebben gewacht: een nieuwe streamingdienst. En niet zomaar eentje, namelijk… *tromgeroffel* een Disney streamingdienst! In 2019 krijgen we een geweldig nieuwe, met allerlei Disney content, streaming dienst waar we waarschijnlijk ook uren aan gaan besteden. En dat is oké. We mean, Disney. Come on. 

Disney heeft ons al een hele tijd geteased, zo’n paar maanden maar nu is het eindelijk zover. Het bedrijf is van plan om ‘Disney+’ te lanceren in 2019. En mocht je benieuwd zijn waar al die Disney films opeens naartoe gingen, toen ze van Netflix af werden gehaald? Well… take a guess. Ze komen alle-maal terug op het nieuwe Disney+. Maar niet alleen die komen op de streamingsite maar ook tig meer gave films.

Tot nu toe is Disney+ nog niet veel gepubliceerd en weten we er nog niet veel over maar dit is wat we wél weten…

Robert Iger, de CEO van Disney, zei dat het plan is om de prijs van de streamingdienst lager te maken dan die van Netflix. Katching, ook nog eens goed voor onze portemonnee. Disney wilt zo snel mogelijk zoveel mogelijk subscribers hebben en dat gaat makkelijker als het goedkoper is.

 

That’s right, Wildcats. In September 2018 hebben ze bekend gemaakt dat er een TV versie van jouw favo childhood film gaat streamen op de nieuwe service. Volgens de Disney pers release, zal er elke aflevering een nieuwe soort komen van een lied uit HSM samen met een nieuw lied.

Samen met de HSM serie, zal Disney ook andere originele TV series gaan streamen zoals een Star Wars serie, een nieuwe Marvel serie en een (OMG) Monsters Inc. serie. Ook willen ze vier of vijf originele films plaatsen.

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen