bioscoop

Dit draait er in de bioscoop in oktober

Er is weer een nieuwe maand aangebroken, wat ook een hoop nieuwe films in de bios betekent! Oktober staat ook wel bekend als de ‘horrormaand’, dus het verbaast ons dan ook zeker niet dat er een heleboel nieuwe creepy films de komende maand gaan draaien. Welke van deze films gaat er op jouw must-see lijstje?

 

Bioscoop agenda –  oktober

 

After The Wedding – 3 oktober

Isabel is de manager van een weeshuis in India en gaat op uitnodiging langs bij Theresa in New York, die met haar wil samenwerken. Ze staat voor de keuze om haar weeskinderen niet meer te mogen bezoeken, maar hun hiermee wel financieel te redden. En dan komt er ook nog eens bij kijken dat Theresa is getrouwd met haar ex, waarmee ze een geheim deelt…

 

F*ck De Liefde – 3 oktober

In deze nieuwe Nederlandse liefdesfilm komen meerdere verhalen samen. Een beetje zoals Love Actually dus, die trouwens deze maand ook op Netflix verschijnt!

 

Instinct – 3 oktober

De nieuwe film van BFF’s Carice van Houten en Halina Reijn! De psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, die een patiënt daar is. Hij staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan, maar Nicoline vertrouwt het niet. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen, maar verandert hierbij langzaam in de manipulatieve man die hij is…

 

Joker – 3 oktober

Joker gaat over, juist, The Joker. Maar dit keer komen we erachter hoe deze man ‘The Joker’ daadwerkelijk is geworden.

 

De Club van Lelijke Kinderen – 9 oktober

Paul is een 11-jarige jongen met grote flaporen. Op een dag moet hij plotseling op schoolreisje en komt er dan al snel achter dat hij in werkelijkheid met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Hij weet samen met een vriendinnetje te ontsnappen en richt ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Ook zangeres Maan speelt erin!

 

Everest: De Jong Yeti – 9 oktober

Yi ontdekt op een dag een jonge Yeti op haar dag. Samen met haar vrienden gaan ze vervolgens op een speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar dit gaat niet zo makkelijk…

 

Trouble – 10 oktober

Trouble heeft alles wat zijn hondenhartje begeert, totdat hij opeens bij het vuilnis wordt gezet. Hij moet nu in zijn eentje in de stad leren te leven, terwijl de kinderen van zijn oude baasje een klopjacht op ‘m hebben, omdat zonder Trouble zij geen kans maken op de erfenis.

 

The Goldfinch – 10 oktober

Theodore ‘Theo’ Decker was 13 jaar oud toen zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag. Deze tragedie verandert zijn leven en is de aanzet tot een opwindend avontuur. De film is bovendien met hottie Ansel Elgort én opgenomen in ons eigen Amsterdam!

 

Maleficent 2 – 16 oktober

Zagen we in de eerste Maleficent-film nog hoe de heks uit Doornroosje helemaal niet zo evil is als ze lijkt, en waarom ze zo geworden is, zien we in deel twee hoe de band tussen haar en Aurora zich ontwikkelt. Aurora (Elle Fanning) en Phillip willen trouwen, maar Maleficent (Angelina Jolie) wil niet dat Aurora net zo gekwetst wordt als zij. Ze ontmoet Phillips moeder en dan blijkt dat Maleficent niet de enige in haar soort is…

Lees hier het interview dat CG! deed met Elle Fanning!

 

Haunt – 17 oktober

Tijdens Halloween bezoeken zes vrienden een ‘extreem’ spookhuis, waar meerdere personen op gruwelijke wijze worden vermoord door gemaskerde acteurs. Maar hoort dit bij de show? En komen ze er ooit nog levend uit?

 

Eli – 20 oktober

Eli heeft een auto-imuunziekte waardoor hij last heeft van angstaanjagende visioenen. Iedereen denkt dat het hallucinaties zijn, maar misschien is het toch echt iets duisters…

 

Friends 25th: The One With The Anniversary – 20 oktober

Friends bestaat precies 25 jaar en om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek!

Ben jij een echte Friends fan? Scoor dan deze leuke items! 

 

Countdown – 24 oktober

De jonge verpleegster, Quinn, is volgens een app haar laatste dagen op aarde aan het aftellen. Iedereen heeft het over de app. De een heeft nog 54 jaar te gaan, de ander 73… Als Quinn uit nieuwsgierigheid de app ook downloadt, laat -ie zien dat zij nog maar twee dagen te leven heeft… Meer over Countdown lees je hier!

 

Little Monsters – 24 oktober

Houd je van zombies? Dan is deze film zeker wat voor jou. Juf Caroline moet haar kinderen onder controle houden, terwijl ze in een zee van zombies verkeren…

 

Ready Or Not – 24 oktober

Als Grace wil trouwen, moet ze eerst nog door de aloude traditie van de familie van haar nieuwe man. Al snel mondt dit ‘spelletje’ uit in een dodelijk spel waarbij iedereen moet vechten om te overleven.

 

LEES OOK:

 

Beeld: Joker filmposter

Bron: Filmvandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen