Burnafterwriting (1)

Dit interactieve boek gaat viral op TikTok en iedereen wil ‘m hebben

TikTok is een geweldige plek om nieuwe dingen te ontdekken. Of het nou handige hacks, DIY’s of websites zijn: TikTok is the place to be! Dit boek circuleerde al een tijdje rond in de app en iedereen wil ‘m nu hebben.

Burn After Writing

Het boek heet Burn After Writing en is geschreven door Sharon Jones. Het idee? Het boek is bestemd voor jou, en voor jou alleen. Met alle social media gooien we tegenwoordig maar alles de wijde wereld in. In Burn After Writing deel je juist niks met anderen. Met allerlei bijzondere vragen daagt deze privé journal je uit om een spelletje Truth or Dare met jezelf te spelen.

Deze ontharingshack ging ook viral op TikTok.

‘Verleg je grenzen, reflecteer op je verleden, heden en toekomst en creëer een geheim boek dat over jou gaat, en alleen voor jou is. En als je klaar bent kun je het weggooien, verstoppen of Burn After Writing (verbranden dus)’

De vragen variëren van ‘The last time you said :”I love you”‘ tot ‘I wish I had never met’. Tijd om al je gevoelens, emoties en herinneringen uit te storten in dit boek dat alleen voor jouw ogen bestemd is.

Burn After Writing scoor je hieronder (wees snel, want hij is op veel plekken al uitverkocht!):

Nederlandse versie

Heb je ‘m liever in het Nederlands? Ook dat kan! Sinds deze week is Burn After Writing er nu ook in een Nederlandse versie.

TikTok

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan moet je zeker even deze TikTok video’s kijken waarin mensen een sneak-peek van het boek geven. #burnafterwriting heeft al zo’n 40,6 miljoen views en in case you were wondering: ja, wij willen ‘m nu ook hebben.

Op zoek naar meer boeken voor in je zomervakantie? Check hier een hele lijst. Ook kun je natuurlijk nog het nieuwe summer issue van CosmoGIRL! scoren!

@burn_after_writing_book

 

Let’s get started 😣🥺 ##burnafterwriting we do one page every day šŸ™ time to let things go.

♬ original sound – flyhigh.molly

@evamlavoie

 

definitely might cry while writing this… ##SpotifyWrapped ##hereforonething ##holidayootd ##burnafterwriting ##foryou ##viral ##bestofthedecade

♬ July – Noah Cyrus

@ambermulder

 

You will not regret the purchase. Just watch the video ✨ ##burnafterwriting ##fyp ##foryou ##netherlands ##book

♬ July – Noah Cyrus

Disclaimer: de laatste tijd zijn er nogal wat issues rondom TikTok vanwege privacy. Zo is de app bijvoorbeeld al verbannen in India en gaat ‘ie ook waarschijnlijk verdwijnen uit Amerika. Let dus extra goed op met wat je deelt op de app!

LEES OOK:

Beeld: Burn After Writing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen