Too Hot to handle

Dit zijn alle deelnemers van Netflix’ Too Hot To Handle

Wat gebeurt er als je een paar van ‘s werelds hottest singles samen op een eiland zet en ze dwingt om één van de grootste uitdagingen in hun leven aan te gaan om 100.000 dollar te winnen? Dit zie je in de nieuwe Netflix serie Too Hot To Handle.

De serie is een datingshow met een interessante twist: de deelnemers mogen namelijk niet zoenen of enige vorm van seksuele interactie hebben om de jackpot te kunnen winnen. Maak hieronder kennis met de deelnemers van dit eerst seizoen!

Benieuwd naar de trailer van Too Hot To Handle? Check ‘m hier!

Chloe Veitch

Chloe is 21 jaar en woont in Essex, VK. Ze is verslaafd is aan datings apps en vindt het leuk om hierop nieuwe mensen te ontmoeten.

Sharron Thownsend

Sharron komt uit New Jersey. Hij is een echte ladies man en zegt dat het studeren van vrouwen- en genderstudies heeft bijgedragen aan het krijgen van een hoop dates.

Haley Cureton

Haley is 21 jaar en studeert in Florida. Ze is een grote party girl en is lid van een studentenvereniging. Ze is niet bang om problemen te veroorzaken, as long as it’s fun!

Check hier de verleiders van Temptation Island 2020!

David Birtwistle

David is een fitnesscoach uit Londen en hij noemt zichzelf een echte Britse gentleman. Hij heeft geen strategie als het gaat om daten, maar hij heeft met genoeg leuke meisjes gedate.

Harry Jowsey

Harry is de perfecte combi tussen goofy en cute. Hij komt uit Queensland, Australië en is always ready for some fun.

Francesca Farago

Francesca is een model uit Canada. Zelfs vindt ze dat haar persoonlijkheid het leukste aan haar is, maar dat mannen daar nooit echt op letten. Ze kan makkelijk elke man te krijgen die ze maar wilt, en is in staat dit ook te gebruiken op het eiland.

Matthew Stephen Smith

Matthew is een acteur, model en ondernemer uit Colorado. Hij is de meest relaxte guy van de groep en wordt automatisch ‘Jezus’ genoemd vanwege zijn lange lokken. Op het eiland ontdekt hij of monogamie echt wel iets voor hem is.

Misschien vind je deze serie ook leuk!

Rhonda Paul

Rhonda is een beautybar-eigenaar uit Atlanta, Georgia en geeft zichzelf een 10 out of 10. Ondanks dit grote zelfvertrouwen, is ze bang voor het openstellen naar een toekomstige partner.

Nicole O’Brien

Nicole is een influencer uit Cork, Ierland. Ondanks dat ze religieus is opgevoed, is ze een huge partygirl. Ze kan zich al na drie dates vervelen, en gaat dan gemakkelijk verder.

Kelechi (Kelz) Dyke

Kelz is een wervingsconsulent uit Londen, Engeland. Hij ziet zichzelf als een leeuw die klaar is om het datingspel over te nemen. Hij zegt dat hij niet van relaties houdt, maar van meisjes.

 

Mega spoiler alert voor aflevering 3 van Too Hot Too Handle hieronder!

 

Bryce Hirschberg

Bryce is een regisseur, schrijver, producer en acteur uit Los Angeles, Californië. Hij woont op een boot, wat volgens hem helpt met het krijgen van meisjes. Hij komt pas bij de groep bij aflevering 3 en hoort pas de regels nadat hij is binnengekomen.

 

Mega spoiler alert voor aflevering 6 van Too Hot Too Handle hieronder!

 

Lydia Clyma

Lydia komt uit Portsmouth, VK. Ze open over haar seksualiteit en twijfelt nog of ze de regels wel of niet zal verbreken.

Kori Sampson

Kori komt uit Plymouth VK en loves girls. Hij omschrijft zichzelf als een bad boy en een parttime model.

Madison Wyborny

Madison is een model en styliste uit Californië. Ze is klaar om een de jongens te ontmoeten op het eiland, en heeft meteen een hekel aan de regels.

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen