Martin Garrix

Dit is het bizarre vermogen van Martin Garrix

Er zijn maar weinig mensen waarbij de naam ‘Martin Garrix’ hen niet bekend in de oren klinkt. De 24-jarige dj is dan ook een heleboel waard en mag zichzelf zelfs nu de rijkste BN’er onder de 40 jaar noemen #goals.

Quote

Elk jaar komt zakenblad Quote met een lijst van Top 100 Jonge Miljonairs en Martin staat met zijn bankrekening op zestiende plaats op deze lijst, wat hem de rijkste BN’er onder de 40 jaar maakt. Ook andere dj’s zoals Afrojack en Hardwell staan in het rijtje van de vijf rijkste jonge BN’ers.

Vermogen

Met welk vermogen Martin Garrix dan op nummer #1 staat? Dat is een dikke 45 miljoen euro. Dat is een heleboel geld, if you ask us! Niet gek natuurlijk, aangezien Martin supervette muziek maakt.

De hoogst genoteerde vrouwelijke BN’er in de top 100 is model Doutzen Kroes. Zij staat met een geschat vermogen van 30 miljoen op de 28e plek.

Nummer 1

Wie er dan op nummer 1 staat in de Top 100 Jonge Miljonairs? Dat is de 36-jarige Stijn Koster. Hij verkocht in 2018 zijn hostingbedrijf i3D.net aan een Franse spelletjesgigant en met een geschat vermogen van 200 miljoen euro kan hij zichzelf de rijkste jonge Nederlandse miljonair noemen.

Check hier nieuwe muziek van Martin Garrix!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen