Love Is Blind

Dit is hoe het nu gaat met de koppels van Love is Blind

Believe it or not, maar Love is Blind verscheen dit jaar nog op Netflix (we know, it feels like forever ago). Benieuwd hoe het inmiddels met de koppels gaat? Lees snel verder!

Lauren Speed and Cameron Hamilton

Lauren en Cameron waren by far het makkelijkste koppel to stan. We mean, heb je hun romantische wedding vows gehoord?! Op 16 november vierden de twee hun tweede anniversary en they’re still going strong! Lauren deelde een adorable foto op Instagram: ‘Wauw 2 heeeele jaren! We hebben een van de gekste jaren van ons leven doorstaan! We zijn er sterker dan ooit uitgekomen.’

Cameron is nog optimistischer en reageerde: ‘I love you ❤️ and you’re stuck with me for at least 100 more years 👨🏻‍🔬 🤖.

En het lijkt erop dat bonnen de sleutel zijn tot hun lasting love… ‘Als je je huwelijk fresh wil houden, dames en heren, maak dan een boekje met liefdesbonnen‘, vertelde Lauren aan People. Er is zelfs een tijdje gesproken over een spin-offshow van Lauren en Cameron, maar de productie kijkt eerst voor inspiratie bij soortgelijke shows. In the meantime is het stel begonnen met hun eigen YouTube-serie, ‘Hangin’ With the Hamiltons‘.

Was dit detail jou al opgevallen in Love is Blind?

Amber Pike and Matt Barnett

Ondanks the cold feet on the big day, kozen Amber en Matt (aka Barmett) er toch voor om ‘I do’ te zeggen. En volgens een bron zijn ze nog steeds erg gelukkig samen! De twee hebben het voor elkaar gekregen om alles uit te werken en Amber heeft zelfs haar achternaam veranderd naar Barnett. Ter ere van hun tweede anniversary postte ze allebei een schattige foto met elkaar op Instagram. ‘Twee jaar geleden vandaag, sinds we officieel ‘I do’ zeiden … en ik kan nog steeds niet van je af blijven! Happy 2yr Wedding Anniversary to my frustrating-crazy-sweet-handsome hubby. I LOVE YOU.‘, schreef Amber erbij.

Jessica Batten and Mark Cuevas

Jessica en Mark zijn obviously niet meer samen, nadat we zagen hoe Jessica duidelijk niet zo into Mark was. Gelukkig hebben ze allebei inmiddels een nieuwe liefde gevonden.

Zo kondigde Jessica op 4 juli haar nieuwe liefde aan op Instagram en postte een schattige foto ter ere van the 4th of July.

 

Mark heeft nog een aantal relaties gehad na de show. Zo zou hij zelfs nog gedatet hebben met Lauren “LC” Chamblin, een andere cast member van Love Is Blind. De twee zouden uit elkaar zijn gegaan nadat LC Mark had betrapt op vreemdgaan. Inmiddels heeft Mark een nieuwe liefde gevonden en wordt hij zelfs vader! Amber, Damien, Barnett, Giannina en Kenny hebben feliciteerden hem allemaal via Insta, maar Jessica (nog) niet…

 

Kelly Chase and Kenny Barnes

We waren in shock toen we erachter kwamen dat het #1 powerkoppel van de show niet samen eindigden. In de laatste aflevering zagen we dat Kenny ‘I do’ zei, maar Kelly niet, waardoor Kenny alleen achterbleef. Later bleek dat koppel nooit van plan om te trouwen, en ze de ervaring echt zagen als een experiment waarvoor ze wel hun best wilden doen.

Na de show zijn Kenny en Kelly hun eigen weg opgegaan en liet Kenny laatst weten dat hij inmiddels verloofd is! Kelly feliciteerde hem enthousiast op Instagram, dus no hard feelings there.

 

Seizoen twee van Love is blind komt sneller dan gedacht!

Giannina Gibelli (Gigi) and Damian Powers

Gigi en Damian bleken niet meant to be en maakten een einde aan hun relatie voor de camera. Het was dan ook een verrassing toen we tijdens de reunion aflevering erachter kwamen dat ze na de show toch een stelletje zijn geworden! Toen de camera’s uitgingen, kon het stel beter praten en vielen ze opnieuw voor elkaar. ‘Ze houden van elkaar; maar hoeven gewoon niet meteen te trouwen’, vertelde een bron.

Volgens een interview met ET, duurde de break-up na de wedding maar een paar uur (!!!). ‘Na de bruiloft voelde het alsof we nog niet klaar waren. Er waren nog steeds onafgeronde zaken. Dus ik stuurde hem een paar uur erna een berichtje’, zei Gigi. Toen aan Damian werd gevraagd of de twee nog een keer willen trouwen, vertelde hij: ‘Het is zeker niet van tafel, maar ik wil er zeker van zijn dat het goed wordt gedaan, want dit wordt de laatste keer.’

Carlton Morton and Diamond Jack

De break-up van Carlton en Diamond was het op z’n zachtst gezegd tragisch en heftig. Toen Carlton aan Diamond had verteld dat hij biseksueel was en eerder relaties met mannen had gehad, raakte ze in een explosief gevecht waarin ongeveer ieder scheldwoord wel aan bod kwam. De twee hebben dan ook bijna geen contact meer gehad na de show.

Tijdens de reunion aflevering ging Carlton nog op één knie om Diamond te vragen om haar vriendschap. Ze heeft hem toen ook vergeven en sindsdien kunnen de twee weer door één deur. Inmiddels laten bronnen weten dat de twee nu geen contact meer hebben.

Bron: womenshealthmag | Beeld: Instagram, Love is blind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Myronglobe
    Myronglobe
    Reactie: local milfs [url="http://datingfreetns.com/?"]local personal ads [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen