Facetime

Dit is wat je FaceTime body language over je zegt

Waarschijnlijk heb je vorig jaar (en dit jaar) meer gefacetimed dan ooit tevoren. CG! zet voor je op een rijtje wat je FaceTime lichaamstaal over jou als persoon zegt!

1. Je gezicht is nooit helemaal zichtbaar op FaceTime

Je mond is op FaceTime misschien hidden, maar je verlegenheid is showing! Je bent een tikkeltje verlegen en je kunt besluiteloos zijn. Jouw antwoord op de vraag: ‘Zijn we klaar om te bestellen?’, is standaard: ‘Alleen als ik als laatste mag.’

Check hier 5x voordelen van verlegen zijn.

2. Je doet ondertussen je make-up

In plaats van een beauty tutorial op YouTube, laat jij je vriendinnen via FaceTime kijken naar hoe jij praat en blendt tegelijk. Als ze je aanspreken op je multitasking, zeg je ze dat ze aantekeningen moeten maken van je skills. Watch and learn, lil’ noobs.

Doe de quiz: Welke beauty-influencer ben jij?

3. Je face is tijdens FaceTime gesprekken MIA

You’re a socially awkward lil’ bean. Je bent de meest wijze friend in the bunch, maar je kunt wel een beetje ongemakkelijk uit de hoek komen als het om socializen gaat. Jouw ideale avond bestaat uit pizza en Netflix on the couch. Als je besties een knuffel nodig hebben of hun biggest life struggles willen delen, komen ze naar jou.

4. Je bent never not goed belicht

Je bullet journal, haar én make-up zijn altijd flawless en je doel is om meer indruk te maken op mensen dan een golden retriever puppy. Op FaceTime val je in ieder geval op met je geweldige belichting!

Dit is wat jouw Instagram like habits over je zeggen!

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen