Facetime

Dit is wat je facetime body language over je zegt

All hail the saint die met een tintelende arm zit voor die perfecte angle. CG! zet voor je op een rijtje wat je facetime positie over jou als persoon zegt!

1. Je gezicht is nooit helemaal zichtbaar

Je mond is hidden, maar je commitment issues are showing! Je bent een tikkeltje verlegen en je kunt besluiteloos zijn. Jouw antwoord op de vraag: ‘Zijn we klaar om te bestellen?’, is standaard: ‘Alleen als ik als laatste kan.’

Lees hier 5x voordelen van verlegen zijn.

2. Je doet ondertussen je make-up

In plaats van beauty tutorial-ing op YouTube, laat jij je vriendinnen kijken naar hoe jij praat en blendt tegelijk. Als ze je aanspreken over je gemultitask, zeg je ze dat ze aantekeningen moeten maken van je skills. Watch and learn, lil noobs.

Dit is wat jouw Instagram like habits over je zeggen!

3. Je face is mia

You socially awkward little bean. Je bent de meest wijze friend in the bunch, maar je kunt wel een beetje ongemakkelijk uit de hoek komen als het om socializen gaat. Jouw ideale avond bestaat uit pizza + Netflix on the couch. Als vriendinnen een knuffel nodig hebben of hun biggest life strugs willen delen, komen ze naar jou.

4. Je bent never not goed belicht

Je bullet journal is flawless, je haar en make-up is flawless-er en je doel is om meer indruk te maken op mensen dan een golden retriever puppy.

Trek jij altijd gekke bekken tijdens het facetimen? Lees in de nieuwe CG! issue #3 The Love Special wat dit over je persoonlijkheid zegt.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen