Kerstboom

Dit is wat je kerstboom vertelt over je persoonlijkheid

HO HO HO Merry Christmas! Dit jaar ziet kerst er iets anders uit als normaal en daarom mogen we dit jaar een beetje extra sparkle toevoegen aan onze kerstboom, toch? Benieuwd naar wat jouw kerstboom over je persoonlijkheid zegt? Lees dan snel verder!

1. Een ster als piek

Jij bent een echte leider en zoekt altijd naar het goede in mensen. Ook heb je een sterk geloofssysteem en zoek je altijd naar signalen jou in de juiste richting sturen. Jij bent een echt girl boss.

Heb jij de horoscoop al gelezen? (nog linken)

2. Een engel als piek

Jij bent erg spiritueel, vriendelijk en zet je graag in voor goede doelen. Jouw levens motto is andere mensen helpen zodat ze zich speciaal voelen en we gotta say dat dat een hele mooie eigenschap is!

3. Een kunstboom

Jij hebt het vaak druk en daardoor is een kunstboom ideaal voor jou. Jij wil geen rotzooi in huis én hij gaat jaren mee. Jij bent dus lekker praktisch en houdt ervan om alles vooruit te plannen. Je bent mega georganiseerd en waarschijnlijk heb je zelfs gepland wanneer je tijd hebt om de kerstboom weer af te tuigen.

4. Een mega boom

We kennen allemaal wel iemand die een kerstboom koopt die eigenlijk veel te groot is voor de kamer… We can tell dat jij heel ambitieus en zelfverzekerd bent. Jij durft groot te denken en bent niet snel geïntimideerd door anderen. Jij hebt vertrouwen in jezelf en anderen bewonderen je daarom.

5. Niet versierde boom

Jij bent uniek, optimistisch en you don’t need all the sparkle. Jij bent al uniek genoeg van jezelf, net als de boom. Je bent creatief en mensen houden van jouw humor en je stijl. Ze zeggen vaker less is more en dat klopt in dit geval helemaal!

6. Een perfect symmetrische boom

Jij bent een perfectionist en bent niet snel tevreden. Het zoeken naar de perfecte kerstboom kost dan ook uren, maar je geeft nooit op en dat maakt jou een echte doorzetter! Ook hecht je veel waarden aan visuele perfectie. Dingen moeten voor jou netjes en gestructureerd zijn. 

Lees hier your guide to de meest duurzame kerstboom

7. Een boom met veel lichtjes

Jij bent niet bang om op te vallen en denkt graag outside the box. Jouw kerstboom bestaat dan ook uit duizenden lichtjes en kleuren. Mensen zijn graag bij jou in de buurt vanwege je gevoel voor humor.

8. Zelfgemaakte versieringen

Jij bent ontzettend creatief en brengt graag tijd door met je loved ones. Je gaat op vrije dagen het liefst wandelen met je vrienden, lover of familie en geniet heel erg van de natuur. Jij haalt geluk uit de kleine dingen.

9. Zelfgemaakte kerstboom

Jij bent handig, creatief en niet snel van iets onder de indruk. Je bent ook graag onafhankelijk en zelf een boom maken is daarom de ideale bezigheid voor jou.

10. Een traditionele kerstboom

Jij houdt van tradities en kan heel erg genieten van een avondje thuis met je perfecte, traditionele kerstboom. Vrienden en familie zijn heel belangrijk voor je. Je weet wat je wil in het leven en dit spat van je af.

Bron: Vriendin | Beeld: Getty Images, John Lamparski 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen