Dit komt er allemaal in april op Disney+

Alweer je hele bingewatch-lijstje afgekeken op Disney+? No worries, komende maand komen er weer een heleboel nieuwe films online op het streamingplatform! CG! zet een aantal nieuwkomers voor je op een rijtje.

Nog geen account op Disney+? Maak er hier eentje aan!

Eddie the Eagle – 10 april

Eddie wilt al sinds jongs af aan atleet worden, maar dit gaat niet zo makkelijk. Er is namelijk geen één sport waar hij goed in is. Totdat hij schansspringen probeert. Na veel pogingen en doorzettingskracht wilt wereldkampioen Bronson Eddie helpen. Uiteindelijk mag hij mee doen aan de Olympische spelen, een grote prestatie waar niemand van had verwacht dat het Eddie zou lukken!

Wist je al dat de Olympische Spelen van dit jaar niet doorgaat?

Edward Scissorhands – 10 april

In deze inmiddels al oude klassieker speelt Johny Depp een man met scharen als handen. Creepy! Ondanks zijn gekke uiterlijk neemt schoonheidsspecialiste Peg hem in huis, waarna Edward verliefd wordt op haar dochter Kim. Maar niet iedereen in de buurt vindt Edward en zijn scharen als handen zo leuk…

Check hier een aantal leuke series om te kijken!

Night At The Museum – 10 april

Deze klassieker komt komende maand ook op Disney+! In Night At The Museum werkt Larry ‘s nachts als bewaker in een museum. Op zijn eerste werkdag komt hij erachter dat alle schilderijen, skeletten en poppen die tentoongesteld zijn in het museum ‘s nachts tot leven komen! Samen met de figuren beleeft hij veel avonturen en houdt er zelfs vriendschappen aan over.

Ook deel 2: Night At The Museum: Secret of the Thomb zal op Disney+ komen. Hierin moet Larry het Egyptische tablet redden waarmee hij de museumstukken ‘s nachts tot leven kan wekken. Samen met zijn vrienden uit het museum moet hij naar London reizen om te redden wat er te redden valt. Anders zal hij de museumstukken nooit meer levend te zien.

Diary of a Wimpy Kid – 17 april

Misschien heb je het boek ervan wel gelezen: ‘Het Leven Van Een Loser’. De twee verfilmingen hiervan komen in april ook online! In de films volg je het onhandige leven van tiener Greg. Hij is eigenlijk continu bezig met bekend worden op de middelbare school, en of dit zo goed gaat? Dat is maar de vraag!

Misschien vind je deze films ook wel leuk!

Descendants 3 – 19 april

Voor fans van Descendants is er goed nieuws! Vanaf 19 april is namelijk het derde deel van de filmreeks te zien. Na het succes van de eerste film, volgden al snel een tweede en derde deel. In Descendants volg je de kinderen van de meest beruchte Disney villians. Ze worden samen opgesloten op een verborgen eiland en moeten dan voor het goede of kwade kiezen.

LEES OOK:

Beeld: Night at the museum & Descendants 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen