netflix

Dit komt er allemaal op Netflix in oktober

Het is oktober, wat betekent dat er weer een nieuwe maand is aangebroken vol nieuwe films en series op Netflix! Scroll snel verder om te zien wat er deze maand online komt. Welke gaan er op jouw bingewatch-lijstje?

Netflix Agenda: oktober

 

In The Tall Grass – 1 oktober

Oktober means; horrormaand. Geen wonder ook dat Netflix deze maand een heleboel horrorfilms online gooit. Zo ook ‘In the Tall Grass’, dat gaat over een broer en zus die na een roep om hulp in een hoog grasveld gaan zoeken. Ze weten alleen niet dat er geen weg meer terug is…

 

Nightmare On Elm Street – 1 oktober

Wederom een horrorfilm, dit keer uit 2010, die gaat over een zwaar vervormde man die de kinderen achtervolgt van de mensen die hem hebben vermoord. Hij verschijnt in hun dromen waarin hij ze stalkt en vermoord.

 

The Big Bang Theory (seizoen 12) – 1 oktober

Het allerlaatste seizoen van de populaire serie The Bing Bang Theory! De serie gaat over vier geeky vrienden die samen allerlei gekke dingen beleven.

 

Liever naar de bios? Check hier wat er allemaal draait in oktober!

 

Peaky Blinders (seizoen 5) – 4 oktober

Het nieuwe seizoen van Peaky Blinders komt ook online! De serie gaat over Peaky Blinders, een criminele bende uit Birmingham, en hun activiteiten hier net na de Eerste Wereldoorlog.

 

Raising Dion – 4 oktober

Na de dood van haar man moet Nicole in haar eentje haar zoontje Dion opvoeden. Het gaat z’n gangetje, totdat ze erachter komen dat Dion magische superkrachten bezit. Dion moet leren om zijn krachten onder controle te houden terwijl Nicole hem moet beschermen tegen mensen die de verkeerde intenties met hem hebben.

 

The Walking Dead (seizoen 9) – 9 oktober

Een groep mensen probeert te overleven in wereld voor zombies. Wat een feest.

 

Riverdale (seizoen 4) – 10 oktober

Woohoo, ein-de-lijk komt het nieuwe seizoen van Riverdale op Netflix! Kan jij ook niet wachten om o.a. Betty, Archie, Veronica en Jughead weer te zien?

 

El Camino, A Breaking Bad Movie – 11 oktober

Een nieuwe film die een spin-off is van de bekende serie Breaking Bad! Alle ins-en-outs over El Camino lees je hier.

 

Insatiable (seizoen 2) – 11 oktober

Insatiable seizoen 1 gaat over Patty, een onzekere high schooler die gepest wordt vanwege haar gewicht. Maar dan wordt ze in de zomervakantie in haar gezicht gemept. Haar kaak is gebroken en hierdoor kan ze wekenlang niet eten. Het gevolg? Een skinny Patty, uit op revenge, voor iedereen die haar gepest heeft. Tot grote zorgen van haar bestie. Ondanks het succes, was er ook een hoop gedoe rondom deze serie.

 

Haunted (seizoen 2) – 11 oktober

In deze serie vertellen mensen hun ervaringen met demonen en geesten. Extra eng: het zijn echt gebeurde verhalen. Creepy AF!

 

Jaws – 11 oktober

Een oudje, maar hij blijft eng . Eén woord: SHARK!

 

Love Actually – 11 oktober

YES, onze aller-lievelingsfilm ever komt op Netflix! Tja, wie kent Love Actually niet? It’s a classic! Heb je ‘m nog niet gezien? Shame on you, en maak even heel snel gebruik van je Netflix account. Het is dé feel-good film die altijd rond kerst weer opnieuw op tv verschijnt.

Meer leuke romantische films op Netflix check je hier. 

 

Dolemite Is My Name – 25 oktober

De film is gebaseerd op het leven van acteur en zanger Rudy Ray Moore, ook wel bekend als ‘Dolemite’.

LEES OOK:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen