Dit komt er in maart allemaal op Disney+

Alweer je hele bingewatch-lijstje afgekeken op Disney+? No worries, komende maand komen er weer een heleboel nieuwe films en series online op het streamingplatform! CG! zet een aantal nieuwkomers voor je op een rijtje.

Nog geen account op Disney+? Maak er hier eentje aan!

Dr.Dolittle 2 – 1 maart

Een oude klassieker uit 2001, het tweede deel van de Dr. Dolittle filmreeks komt op Disney+! Deze film volgt het leven van een dokter die met dieren kan praten. Wist je dat een verfilming hiervan nu in de bioscoop draait?

Ice Age – 1 maart

Binnenkort zijn ook de avonturen van Sid en Manfred in de ijstijd te zien op Disney+. Welke delen er precies online komen is nog niet bekend, daarom hieronder een compilatie van de leukste momenten!

Lees ook: Deze Disney filmlocaties kun je ook in het echt bezoeken!

Black Panther – 4 maart

Deze actiefilm is geeft z’n plekje bij Netflix op en verhuist naar Disney+. De film wordt aan de grote collectie Marvel films toegevoegd die de streamingdienst al heeft. Nice!

Check hier nog meer actiefilms die zowel jij als je vriend leuk zullen vinden!

Zorro second series, seizoen 1 – 13 maart

De spannende avonturen van de gemaskerde held Zorro zullen ook een plekje bemachtigen in de lijst van oude klassiekers!

Afbeeldingsresultaat voor zorro second series

Stargirl – 13 maart

Deze serie gaat over allerlei dingen die je doormaakt op de middelbare school, zoals bijvoorbeeld je eerste liefde. Super relatable dus!

Lees ook: Disney komt met een collectie aan prachtige trouwjurken!

Big Hero 6 the series, seizoen 2 – 17 maart

Big Hero 6 ken je waarschijnlijk wel van de film, maar wist je dat er ook een serie van bestaat? Ben je nou al begonnen met deze serie en kun je niet wachten op een volgend seizoen? Niet getreurd, in maart kun je namelijk weer lekker verder kijken met seizoen 2.

 A Wrinkle In Time – 25 maart

In deze film volg je een meisje genaamd Meg die met de hulp van drie astrologische reizigers haar vermiste vader probeert te zoeken. In deze film speelt onder andere Oprah Winfrey, dus hij moét wel inspirational zijn!

Voor welke nieuwe film of serie ben jij het meest excited? Check hier wat er nog meer allemaal dit jaar op Disney+ komt!

LEES OOK:

Beeld: A wrinkle in time, Dr dolittle 2

Bron: Seventeen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen