notitie

Dit kun je doen om stress door corona te verminderen

We schreven al eerder over wat je allemaal kunt doen als je last hebt van stress en anxiety veroorzaakt door het coronavirus, maar wist je dat er nóg een hele goede manier is om je stress te verminderen?

Houd een dagboek bij

De redactie van CG! is er dag en nacht mee bezig: schrijven! Het blijkt dat het opschrijven van je gedachtes en gevoelens super rustgevend werkt. Houd bijvoorbeeld een dagboek bij waarin je focust op positiviteit en dankbaarheid. Stel jezelf bijvoorbeeld de vraag ‘Waar ben ik dankbaar voor?’ ‘Wat ging er goed en wat maakt me trots?’. Zo helpt het dagboek je om positief te blijven. Bovendien is het leuk om na jaren dit weer terug te kunnen lezen!

Check hier wat je nog meer met je lege notitieboekjes kunt doen.

Pen en papier

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je laptop erbij te pakken en hier je gedachtes op de schrijven, maar probeer ook eens een ouderwets dagboek en schrijf met de hand. Het schijnt dat je meer verbonden bent met je hart als je alles zelf opschrijft. Bovendien heb je dagboeken in een helemaal leuke vormen en maten, dus genoeg om uit te kiezen!

Als je al je ergernissen en stress-gevoelens even op papier zet, zul je merken dat je er niet meer over blijft malen. Combineer ze met een aantal positieve gedachtes en je zul je stukken beter voelen!

Dit is hoe je je energy levels boost!

dagboek

Notitieboek €11,95 BRUNA

LEES OOK:

Bron: EenVandaag

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen