Besties praten online

Dit kun je met je besties doen tijdens de lockdown

De scholen zijn dicht en het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk thuisblijft. Dat betekent dat girls nights en uitstapjes er voorlopig niet meer inzitten, toch? Think again. Er zijn genoeg leuke dingen die je op afstand met je besties kunt doen!

Een online filmavond organiseren

Lang leven de eenentwintigste eeuw! Je kunt via Netflix Party of de Disney+ groupwatch functie samen een film kijken met je besties, zonder dat jullie bij elkaar zijn. Kies jullie favo movie, koop (of maak) een lekkere snacks en a movie night is made.

Check hier zes popcorn recepten!

Videobellen

Mensen hebben sociaal contact nodig. Nu het door de lockdown lastiger om in het echt te kletsen, moeten we andere manieren zoeken om met elkaar in contact te blijven. Appen is natuurlijk supersnel en makkelijk, maar het is ook best leuk om eens met je besties te videobellen. Zo zie je elkaar toch nog even en hoor je elkaar echt praten.

Coronadip? Deze tips kunnen helpen

Een online quizavond organiseren

Wat is er nou leuker dan een gezellige online quizavond? Eén van jullie is de quizmaster en verzint de vragen en de rest probeert zoveel mogelijk punten te behalen. Als je het lastig vindt om vragen te verzinnen, denk aan blunders, feestjes, school en andere dingen die jullie samen hebben meegemaakt. Be creative!

Ontsnappen uit een online escape room

Als jij en je besties liever een échte activiteit doen, kun je een online escape room doen. Typ ‘online escape room’ in op Google en de opties zijn oneindig. Het is leuk én je steunt ook nog eens bedrijven die het zwaar hebben tijdens de coronacrisis. Win-win!

Check hier 10 dingen om thuis te doen tijdens de lockdown.

‘Samen’ eten

Je kunt afspreken om samen online te eten, maar je kunt ook als verrassing een etentje voor je bestie organiseren. Laat jullie favorite food bij haar en jou thuisbezorgen, maak het gezellig et voilà: een online dinner date.

Doe de quiz: wat zeggen jouw food choices over je persoonlijkheid?

Online shoppen voor elkaar

Het is al leuk om een pakketje te ontvangen, maar het is nóg leuker als je niet weet wat erin zit. Kies een webshop uit, spreek een bedrag af en shop voor elkaar! De ultieme kans om erachter te komen hoe goed je besties je kennen.

Meedoen aan een challenge

Als je niet zoveel zin hebt om te sporten, kan het motiverend (en leuk) zijn om er samen met je bestie aan te beginnen. Zoek op internet een challenge op en go for it (of probeer deze leuke High School Musical dance work-out)! Doordat jullie het met elkaar doen, sta je er niet alleen voor en kun je elkaar erdoorheen slepen. Gaan jullie voor abs met een plank challenge, of voor een round booty met een squat challenge?

Een (korte docu) over jullie squad maken

Benodigdheden: een bestie die kan editen en telefoons. Jullie hebben in al die jaren dat jullie elkaar kennen vast veel herinneringen gemaakt. Hoe leuk is het om al jullie avonturen vast te leggen? Laat al je friends een filmpje maken waarop ze hun memories met jullie squad vertellen en plak alles foto’s en video’s aan elkaar. Je bent er sowieso een tijdje zoet mee en het is superleuk om later terug te kijken. Ben je niet zo van beeld? Je kunt ook een podcast maken.

Check hier 12 leuke series en docu’s die gratis te zien zijn op YouTube

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen