animal crossing

Dit megaschattige spel willen we nu met onze besties spelen

Nog even en dan kunnen we finally het nieuwe Nintendo Switch-spel ‘Animal Crossing: New Horizons‘ spelen! Maak van een onbewoond eiland je eigen paradijs, bezoek eilanden van je vrienden en speel samen!

Animal Crossing: New Horizons

In de nieuwe game Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch kun je zorgeloos leven op een onbewoond eiland. Maak vrienden, ga op avontuur en bouw een paradijs van jouw campsite.

Hoe jouw eiland eruit gaat zien, ligt volledig in je eigen handen. Verzamel items om meubels of gereedschap te maken en gebruik je creatieve mind om met rivieren, hellingen en bruggen het eiland jouw eigen draai te geven.

Seizoenen

De tijd in het spel verstrijkt net zoals in het echte leven en heeft dus ook wisselende seizoenen en inwoners. Ook als jij niet het spel aan het spelen bent! In elk seizoen heb je ook nieuwe activiteiten en events. Bouw bijvoorbeeld een sneeuwpop in de winter of maak een bloemenkrans in de zomer.

Om ervoor te zorgen dat je niks mist kun je naar dagelijkse aankondigingen luisteren om op de hoogte te blijven van evenementen, toernooien, feestdagen, en meer.

Multiplayer

Misschien wel het leukste van de hele game: het is multiplayer! Leven in een paradijs all by yourself kan saai zijn, right? In Animal Crossing: New Horizons kun je ook spelen met je IRL bestie. De game heeft een multiplayer functie waarmee jij samen met online friends kan spelen. Bezoek elkaars eilanden, doe mee aan wedstrijden en geef elkaar cadeautjes!

Lees ook: OMG, wordt de nieuwe Sims 5 multiplayer?! en Mario Kart wordt ook multiplayer.

Kopen

Op 20 maart 2020 wordt de game gereleased. Kun je echt niet wachten? Dan kun je nu al de game bestellen. Koop je de game via de Nintendo e-shop, dan kun je hem direct spelen zodra het 20 maart is, om 00:00 dus.

Zou jij deze game kopen? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

 

Beeld: Nintendo

Bron: Nintendo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen