netflix

Dit verschijnt er op Netflix in november

Time flies, het is namelijk alweer 1 november! Een nieuwe maand betekent gelukkig ook een heleboel nieuwe films en series op Netflix , die we allemaal wel op ons bingewatch-lijstje willen zetten. Scroll snel verder om te zien wat er deze maand te zien is!

Netflix agenda: november

 

Atypical (seizoen 3) – 1 november

In Atypical volgen we de 18-jarige autistische Sam Gardner, die op zoek is naar zichzelf en naar de liefde. Dit zet niet alleen zijn eigen leven, maar ook het leven van zijn gezin op z’n kop. En nu is het alweer tijd voor een derde seizoen! In seizoen 3 staat Sam een grote stap te wachten. Hij gaat naar college en moet ontdekken wat succes eigenlijk voor hem betekent…

 

Holiday in the Wild – 1 november

Dit is een iets andere kerstfilm dan dat je misschien gewend bent. Deze kerstfilm gaat over een pas gescheiden vrouw die alleen op safari gaat in Afrika. Hier wordt ze verliefd, maar de vraag is of ze verliefd wordt op Afrika of op die superknappe piloot. Vanaf vandaag te zien op Netflix!

Dit zijn alle zes de nieuwe kerstfilms van Netflix.

 

The End of the F***king World (seizoen 2) – 5 november

The End of the F***king World gaat over de 17-jarige James, die ervan overtuigd is dat ‘ie een psychopaat is. Hij smeed plannen om zijn klasgenootje, Alyssa, te vermoorden, maar uiteindelijk bloeit er een echt vriendschap tussen de twee op. Maar waar is James in seizoen 2..?

 

Let It Snow – 8 november

Het verhaal van Let It Snow is gebaseerd op het boek Three Holiday Romances. Net zoals het boek, gaat de film over drie verschillende love stories die zich afspelen in hetzelfde dorp. We volgen een groep tieners uit het dorpje Midwestern Town, die tijdens kerst bezig zijn met alles uitvogelen op het gebied van liefde, vriendschap en de toekomst. Het karakter van Kiernan Shipka zit vast in een love triangle tussen twee jongens die allebei een enorme crush op haar hebben en het karakter van Jacob Batalon is druk bezig met het organiseren van een vet feest bij Waffle Town.

 

Singel 39 – 14 november

Singel 39 is een Nederlandse romantische filmkomedie. Wanneer hartchirurg Monique een nieuwe knappe buurman krijgt, is ze teleurgesteld als hij op mannen blijkt te vallen. Desalniettemin groeit er een grote vriendschap tussen de twee.

Ik zou maar snel deze films en series gaan checken, want voor je het weet wordt je Netflix-account stopgezet!

 

Klaus – 15 november

Klaus gaat over een mysterieuze timmerman die in een hutje in een bos woont met allemaal speelgoed. Wanneer een jonge postbode en de timmerman bevriend raken, bedenken ze een plan om van een slecht dorp een beter dorp te maken.

 

The Knight Before Christmas – 21 november

Vanessa Hudgens speelt in The Knight Before Christmas de hoofdrol van een slimme scheikundelerares op een middelbare school. Wanneer er een middeleeuwse ridder op een magische wijze in het heden terecht komt wordt hij verliefd op haar, alleen gelooft zij niet meer in de liefde… Een officiële trailer is er helaas nog niet, dus moeten we het voor nu nog maar even doen met de filmposter.

 

The Irishman – 27 november

Wil je vriendje of broertje niet meekijken met romantische kerstfilms? Zet dan The Irishman op! Deze Amerikaanse misdaadfilm met grote acteurs als Robert de Niro en Al Pacino is ook nog eens geregisseerd door de regisseur van onder andere de populaire film The Wolf of Wall Street. Frank Sheeran vertelt over zijn misdaden uit de Tweede Wereldoorlog, hoe hij erna in de maffia werd opgenomen en een vertrouwenspersoon werd van de machtige vakbondsleider Jimmy Hoffa, die in 1975 spoorloos verdween.

Check hier nog meer actiefilms die zowel jij als je vriend leuk zullen vinden.

 

Merry Happy Whatever (seizoen 1) – 28 november

Een koppige vader worstelt met stress als zijn dochter haar nieuwe vriend mee naar huis neemt voor kerst. Met onder andere Dennis Quaid en High School Musical‘s Sharpay: Ashley Tisdale! Helaas is ook hier nog geen trailer van te vinden, maar de filmpost ziet er al goed uit!

netflix

 

A Bad Moms Christmas – 30 november

In Bad Moms 2: A Bad Moms Christmas zijn de moeders terug met een brand new, super inappropriate avontuur. Dit keer moeten ze de feestdagen tot een goed einde zien te brengen. Ze nemen zich voor om het lekker rustig aan te doen; geen kerstboom, geen hysterische versieringen en een bescheiden cadeautjes stash… Maar alles verandert als ze onverwachts bezoek krijgen van hun moeder. Yikes. Net als in het eerste deel van Bad Moms, zie je Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn weer als de losgeslagen moekes.

Welke film of serie wil jij het liefste zien?

 

LEES OOK:

Beeld: The Knight Before Christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen