Slapen

Dit zegt je slaappositie over je persoonlijkheid

Wist jij dat we gemiddeld één derde van ons leven slapen? De positie waarin je slaapt heeft daarom veel te zeggen over je persoonlijkheid. Wij zetten een paar positief en hun betekenis voor je op een rijtje!

Soldaat houding

Veel mensen denken dat het niet mogelijk is, maar er zijn echt mensen die als een plank slapen met hun hoofd richting het plafond en de armen strak langs hun lichaam. Herkenbaar? Dan weet je waarschijnlijk goed wat je wil bereiken in het leven en je zul je hier alles aan doen. Pas er wel op dat je niet teveel van jezelf vraagt. Zo nu en dan je rust pakken is altijd goed! Houd bijvoorbeeld een self-care avondje met deze producten!

Op je zij met je knieën iets omhoog

Is op je zij met je knieën omhoog je favo positie? Dan ben je waarschijnlijk een rustig en betrouwbaar persoon. Je bent niet snel beledigd en altijd positief. Nice!

Like a baby

Als je helemaal opgekruld in de foetushouding ligt (zoals een baby in de buik), dan ben je op zoek naar bescherming. Door helemaal opgerold in slaap te vallen, bescherm je jezelf voor het kwaad en nachtmerries. Verder ben je creabea en heb je altijd een luisterend oor. A great friend dus!

Op je rug

Slaap je graag op je rug met je armen naast je lichaam of boven je hoofd? Dan heb jij een sterke persoonlijkheid. Je staat graag in de belangstelling en houdt van gezelligheid. Ook heb je altijd je woordje klaar.

Check ook: Slaap je beter als je ‘s nachts het raam open hebt?

Met één been omhoog

Als je het liefst slaapt in deze positie, ben je een onvoorspelbaar type die altijd op zoek is naar avontuur. Keuzes maken vind je een beetje lastig en daarom kan je humeur supersnel switchen. Ergens ben je wel op zoek naar een rust en regelmaat. Trust us, dit komt echt vanzelf!

Op je buik

Follow the leader! Als je een buikslaper bent, neem je altijd het voortouw en ben je niet bang om het initiatief te nemen. Je bent impulsief en een hardcore planner, maar voor verrassingen komen te staan of wijzigingen in je planning, heb je liever niet.

Slaap je slecht? Met deze 12 tips is dat verleden tijd! of check deze apps.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen