sterrenb

Dit zegt je persoonlijke ascendant over jou

Iedereen heeft een eigen sterrenbeeld, die gebaseerd is op de dag waarop jij jarig bent. Maar je hebt nog veel meer tekens in het heelal! Zo heb je bijvoorbeeld ook een maanteken, zonteken, Chineesteken en een ascendant.

Wat is een ascendant?

Een ascendant wordt bepaald door het punt van de dierenriem dat aan de oostelijke horizon stond op het moment dat jij werd geboren. Het vertelt iets over hoe jij bent naar de mensen om je heen, in andere woorden: hoe sociaal je bent. Jouw ascendant bepaald jouw lichaam en stijl. Het vertelt je ook hoe anderen jou zien.

Kan je soms niet relaten met je sterrenbeeld? Dat komt omdat je nog veel meer dan één teken hebt!

Je ascendant wordt berekent aan de hand van je geboortedatum, geboortetijd en plaats waar je bent geboren. Je ascendant is niet hetzelfde als je sterrenbeeld dus check voordat je verder leest eerst HIER je ascendant! 

 

Ascendant

 

ARIES – RAM ♈️

Te weinig energie? Jij niet! Energie zit in jouw bloed. Als jij een doel hebt, dan steek jij al jouw energie er in. En avontuur kan er ook wel bij, want het liefst zou jij een hele wereldreis willen maken. Jouw energie en spontaniteit is een perfecte combi! Hierdoor ben je openminded en heb je een positieve mindset. Ook als team player ben jij goed in advies geven aan andere mensen en zorgt ervoor dat er altijd een positieve vibe hangt.

TAURUS – STIER ♉️

Jij staat sterk in je schoenen en kan daarom zeker wel tegen een stootje. Jij bent misschien geen dreamer, maar wel realistisch en dat is een goeie kwaliteit! Jij ziet de wereld zoals die is. Iedereen is blij met jou als vriendin, want jij bent altijd degene die altijd stabiel is en waar je op kan rekenen. Je bent wel een beetje eigenwijs 😉.

GEMINI – TWEELING ♊️

De wereld ontdekken is wat jij wilt. Jij bent nieuwsgierig naar nieuwe plekken en culturen. Communicatie is key, maar daar ben je wel goed in. No wonder dat jij de BFF van iedereen om je heen bent! Altijd ben je opzoek naar iets nieuws en doe je dat het liefst zelfstandig. You got the world in your hands!

Lees ook: Deze kattenmeme ben jij volgens je sterrenbeeld

CANCER – KREEFT ♋️

Jij hebt gevoel voor de mensen om je heen. Jij kan het voelen wanneer iemand zich niet goed voelt, zonder dat ze met je praten. En omdat je gevoel hebt voor de mens, kan je ook goed communiceren. Jij bent zeker de moeder uit jouw vriendengroep, maar dat is not a bad thing! Je bent er altijd voor de mensen om je heen en zorgt ervoor dat iedereen goed in zijn vel zit. Soms kan je wat onzeker zijn, maar no need for that!

LEO – LEEUW ♌️

Iedereen kijkt naar jou op en dat is zeker wat je wilt. Jij houdt van de spotlights, dus de leiding nemen is zeker geen probleem voor jou. Fun is waar je voor gaat en dat iedereen om je heen ook plezier heeft. Jij bent sowieso een levensgenieter en doet dat ook elke dag. Jij bent een goeie mentor en hebt altijd een peptalk om iemand op te beuren. Jouw confidence kan er soms voor zorgen dat je egoïstisch overkomt, maar jij weet wat je waard bent. Let the haters talk!

Check ook wat jouw sterrenbeeld over je karakter zegt

VIRGO – MAAGD ♍️

Jij weet wanneer er iets mis is met jouw vriendengroep. Daarom confronteer je ze en probeert de problemen altijd gelijk op te lossen. Hierdoor heb jij veel talent voor observatie en weet je precies wanneer je drama moet vermijden als het eraan komt. Organiseren is iets wat jij goed kan en je wil alles altijd zo netjes mogelijk hebben. Sommige mensen kunnen zich misschien daaraan irriteren, maar that’s how you roll!

LIBRA – WEEGSCHAAL ♎️

You are born with a natural charm, Weegschaal! Jij bent vriendelijk en denkt aan de mensen om je heen. Daarom ben je ook zo charming! Jij bent geïnteresseerd in de wereld en wilt het ook elke dag weer opnieuw ontdekken. In beslissingen maken ben jij niet zo goed, maar daar heb je jouw familie of vrienden voor. Jij houdt er daarom ook niet van om alleen te zijn, maar gelukkig heb je genoeg loved ones om je heen.

SCORPIO – SCHORPIOEN ♏️

Jij hebt veel passie en bent erg ambitieus. Wanneer je iets voor ogen hebt, dan ga je er 100% voor! Voor jouw crush of best friends ga jij door het vuur. Door die passie blijf je ook altijd bij je standpunt en mening, bijna niemand kan die veranderen. Voor sommige dingen heb je een grote passie, zoals jouw hobby’s. Jij blijft jaren bij jouw passie en verandert daar niet zo gauw in. Mislukkingen staat niet in jouw woordenboek, want die wil je zo veel mogelijk vermijden. Maar van fouten maken leer je, dus no worries!

Check ook wat jouw Spotify playlist is gebaseerd op jouw sterrenbeeld!

SAGITTARIUS – BOOGSCHUTTER ♐️

Jij bent op zoek naar de grote wereld, verschillende landen, culturen en nieuwe ervaringen. Jij bent continu op zoek naar iets nieuws en wilt jouw doel in het leven vinden. Dat is de vraag die je elke dag aan jezelf stelt, want jij gelooft dat de waarheid ergens moet zijn. Jij bent sociaal, maar ook zelfstandig. Daarom hou je niet van houvast en ben je een strong, independant person!

CAPRICORN – STEENBOK ♑️

Jij bent ambitieus en houdt van verantwoordelijkheid. Plannen is jouw leven en je doet dingen liever niet spontaan. Er staat veel voor jou te wachten, want jij zult met jouw ambitie zeker ver komen. Jij vindt het alleen moeilijk om jouw gedachtes te delen met friends of familie, maar zodra je het deelt is het een grote opluchting. Enjoy the moments of life, Steenbok!

AQUARIUS – WATERMAN ♒️

You have a bright and creative mind, Waterman! Jij houdt ervan om nieuwe dingen te maken en daarom geloof je ook dat sommige dingen opnieuw aangepakt moeten worden. Jouw motto in het leven is: ‘change is good!’ Je bouwt ook liever niet op een ander en bent erg zelfstandig. Daarom vind je een relatie vaak wat moeilijker. Je bent openminded en erg vriendelijk voor de mensen om je heen.

PISCES – VISSEN ♓️

Jij hebt een groot hart en voelt altijd met een ander mee. Helpen is zeker jouw talent en je doet dit het liefst voor de mensen om wie je geeft. Je kan hierdoor soms jezelf vergeten, dus zet ook een keer jezelf in het zonnetje. Jij wilt graag iemand waarmee je leuke dingen kan doen en veel kan knuffelen. Maar no worries, you’ll find your soulmate Vissen!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen