Dit zegt jouw sterrenbeeld over je karakter

Je sterrenbeeld kan een heleboel over je vertellen. Het kan niet alleen voorspellen hoe je dag, week, maand of zelfs jaar gaat lopen, maar het kan ook vertellen wat voor karaktereigenschappen je hebt! Check hieronder je eigen sterrenbeeld en wat het over jou als persoon zegt.

Ram ♈️

You are a fighter! Je kan goed met moeilijke dingen omgaan en bent geboren om actief te zijn. Terwijl anderen nog nadenken over wat ze moeten doen, ben jij het al aan het doen. Je hebt veel talenten die de wereld kunnen veranderen. Benut ze dan ook!

Alle sterrenbeelden horen bij vuur, maar rammen zijn het hoofd van het element van vuur (samen met leeuw en boogschutter). Het vuur element staat voor eigenwijsheid, ongeduldig, uitdagendheid en bossiness. Nobody messes with a Ram!

Kwaliteiten: je bent intellectueel, leergierig, ontwikkeld, een wereldreiziger, veelzijdig, oplettend, alert, netjes en handig. Wel kan je soms heel nerveus en twijfelachtig zijn.

Stier ♉

Stieren zijn echte designers en super praktisch. Jij houdt van spullen, net zoals een Maagd en Steenbok. Wanneer jij iets in je hoofd heb dan doe je er alles aan om dat te bereiken. Je houdt er bovendien van om te praten en bent ook zeker een entertainer! Daarnaast ben je vriendelijk en zorgzaam en kunnen je BFF‘s altijd op je rekenen.

Je bent wel wat roekeloos met geld, wanneer het op leven en vieren aankomt. Je bent erg geduldig, maar kan zo nu en dan wel klagen en mopperen.

Kwaliteiten: jij kan soms materialistisch en eigenwijs zijn, maar je bent ook praktisch, hard werkend, volhardend, cheerful, vriendelijk, sterk, humoristisch en zorgzaam. 

Tweeling ♊

Tweelingen zijn erg slim, net zoals de andere lucht signs Weegschaal en Waterman. Ook ben jij één van de meest open en oprechte vrienden die iemand kan hebben en vind het dan ook niet moeilijk om nieuwe vrienden te maken.

Je wordt niet snel boos op je vrienden of vriendinnen, maar kan soms wel ruziemaken met je familieleden. Vandaar ook tweeling: jij kan soms twee persoonlijkheden hebben. Ook kan jij zo nu en dan weleens verlegen en twijfelachtig zijn, maar als het erop aankomt kan jij wel heel eerlijk vertellen wat er in je hart omgaat.

Kwaliteiten: je bent intellectueel, leergierig, een wereldreiziger, veelzijdig, alert, netjes en handig. Soms kan je ook wat nerveus, rusteloos, twijfelachtig zijn. Maar nobody is perfect!

Kreeft ♋

Kreeften houden van avontuur en spanning! Je bent getalenteerd op meerdere vlakken, maar hebt vooral een gevoel voor filosofie, smartypants! Kreeften zijn gevoelig en cuddly, maar zijn niet altijd makkelijk om te handelen. Je kan namelijk ook prikkelbaar en ongeduldig zijn én nogal eigenwijs! Je hebt een sterke wil en een vurig en ijverig karakter.

Aan de ene kant heb jij de neiging om het leven te ontdekken, maar aan de andere kant houd je ook van het leven thuis en om lekker dicht bij je familie en vrienden te zijn.

Kwaliteiten: je bent romantisch, grappig, hartelijk en een echte family girl. Soms kan je ook moody en chagrijnig zijn, maar you are perfect just the way you are!

Leeuw ♌

Leeuwen zijn echte charmeurs. Je bent emotioneel en wijs en valt op in vergelijking met de rest. You ain’t ordinairy! Jij houdt ervan om jezelf te laten zien en daarom ben je een geboren entertainer. Bovendien ben je gul, open en beleefd. Je geeft andere mensen het gevoel van warmte en veiligheid. Maar soms kan de leeuw in je naar boven komen en kun je erg fel zijn.

Jij doet alles met zorg en grondigheid en bent ook niet zo van het samenwerken. Vaak dat je namelijk dat jij het nét iets beter kan. Je bent dan ook erg eigenwijs en hebt een erg standvastige mening. Wanneer je een idee in je hoofd hebt, laat je je helemaal gaan en verdiep je je er volledig in.

Kwaliteiten: je bent zelfverzekerd, creatief, onafhankelijk, optimistisch, aardig, gul, loyaal en eerlijk. Maar soms kan je ook opschepperig en roekeloos zijn Leeuw! 

Maagd ♍

Maagden zijn behulpzaam, hardwerkend en gehoorzaam. Je bent charmant en weet goed hoe je met geld moet omgaan. Je geeft bijvoorbeeld niet alles zomaar uit, maar houdt netjes een spaarpotje bij. Je bent bovendien ambitieus, tolerant en vrolijk. Verder ben je open-minded, gevoelig, muzikaal, maar kan ook erg kritisch zijn. Je bent dan ook famous om je gezeur en wilt alles tot in de puntjes perfect hebben.

Je houdt van orde en houdt er niet van om de regels te verbreken. Je bent netjes en altijd voorbereid op alles en vrienden kunnen dan ook op jou rekenen als er iets misgaat. Je kan erg gevoelig en zacht zijn, maar als het erop aankomt ben je erg moedig.

Kwaliteiten: je bent intellectueel, leergierig, ontwikkeld, begripvol, bescheiden, hardwerkend en betrouwbaar. Soms kan je wel een beetje arrogant zijn en vindt het moeilijk om besluiten te maken.

Lees ook: Deze kattenmeme ben jij volgens je sterrenbeeld

Weegschaal ♎

Weegschalen zijn altijd superpositief! Daarnaast ben je ook charmant, begripvol, artistiek en vriendelijk. Je bent een relaxt en kalm persoon en straalt dan ook vrede en veiligheid uit. Je houdt van gezelschap, bent begripvol, likeable en hebt dan ook een grote vriendengroep. Je kan soms wat emotioneel zijn en kan bijvoorbeeld ook al snel een traan laten om een zielige film.

Je hebt bovendien een sterke wil en wilt graag erkend worden door anderen. Verder ben jij zachtmoedig, sympathiek, vriendelijk, vrolijk en een verrassend sociale vriend!

Kwaliteiten: je bent elegant, bescheiden, vriendelijk, cuddly, vrolijk, optimistisch, idealistisch, behulpzaam en gul. Maar soms kan je ook lui zijn, ondanks dat je obsessed bent met schoonmaken. The cleaner the better! 

Schorpioen ♏

Als Schorpioen ben je hulpvol, betrouwbaar en werkt hard. Je lijkt ontzettend kalm, maar bent eigenlijk heel energiek. Jij bent, net als de sterrenbeelden Kreeft en Vissen, veel bezig in de toekomst en stippelt het liefst zoveel mogelijk uit.

Je houdt ervan om mensen blij te maken en kletst graag. Je heb zeker geen simpele persoonlijkheid en bent een beetje anders dan anderen in wat je doet, hebt gedaan en wat je wilt doen. Je vindt het moeilijk als iemand zegt dat iets fout is terwijl jij er hard voor vecht.

Kwaliteiten: je bent hulpvol, hardwerkend, kalm, humoristisch, intelligent, vriendelijk,, levendig, gepassioneerd, ambitieus, intens, maar ook erg eigenwijs. You go girl!

Boogschutter ♐

Boogschutters houden van discussies voeren en zijn vaak op zoek naar spanning. Je merkt soms dat je fouten maakt, maar je wilt ze altijd weer fixen. Je bent humoristisch en zit altijd vol met ideeën. Je kan soms op een botte, directe manier iets zeggen.

Als je in hopeloze situaties terecht komt dan weet jij altijd wel wat je moet doen. Je wordt alleen niet gezien als uniek, maar dat is omdat mensen je niet goed begrijpen.

Kwaliteiten: jij bent aardig, hulpvol, gul, zorgzaam, vrolijk, humoristisch, vriendelijk, dankbaar, maar ook ben je opschepperig en trots. At least you believe in yourself!

Steenbok ♑

Jij bent erg ambitieus en kan niet stoppen zodra je een doel voor ogen hebt. Tegenslagen zie jij als iets dat je gewoon door moet komen. Ook ben je erg realistisch en staat met beide benen op de grond.

Soms kan je een onzichtbare schild om je heen hebben en hierdoor een afstand creëren bij andere mensen. Je bent niet arrogant, maar soms wat onbereikbaar. Maar wanneer het op hun doel neerkomt dan neem je directe en consistente route.

Kwaliteiten: je bent nogal, serieus, zelfverzekerd, ambitieus, geduldig, voorzichtig, bescheiden, maar je kunt ook wat jaloers uit de hoek komen…

Waterman ♒

Watermannen houden veel van vrijheid en zijn in gezelschap vaak vrolijk, blij en funny. Maar wanneer ze alleen zijn het tegenovergestelde. Ook zit je altijd vol met nieuwe ideeën en heb je overal een oplossing voor. Soms word je gezien als eigenwijs.

Ook ben je erg optimistisch en niet bang voor de toekomst, omdat je weet dat het altijd wel goed komt met jou en zit je nooit stil. Wat je ook ontdekt, je hebt er plezier in.

Kwaliteiten: je bent energiek, onafhankelijk, enthousiast, creatief, idealistisch en origineel, maar ook heel vaak eigenwijs.

Vissen  ♓

Vissen zijn goede luisteraars en heel hulpvol. Er zijn geen andere sterrenbeelden die zo geliefd zijn als Vissen. Andere mensen kunnen het over veel (emotionele) dingen met jou hebben. Jij bent nog net geen geboren psycholoog. Je kunt jezelf altijd verplaatsen in anderen en kan je goed verdiepen in verschillende situaties. Je kent geen angst en bent moedig en sterk. Wanneer anderen opgeven, dan ga jij door!

Je bent ook iemand die veel van orde houdt. Alleen zijn vind je helemaal niet zo fijn, daarom heb je altijd mensen om je heen nodig.

Kwaliteiten: je bent idealistisch, eerlijk, goedaardig, hulpvol, aardig, maar je kunt ook geheimzinnig en rusteloos overkomen. But you are perfect the way you are!

LEES OOK:

Beeld: GettyImages
Bron: Astrosofa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen