Dit zijn alle acties van de McDonald’s adventskalender!

We houden niet alleen van december omdat we dan cadeautjes krijgen gezellig samenzijn met familie, maar ook because al dat lekkere eten dat Sinterklaas en Kerst met zich meebrengen! Chocoladeletters, kruidnoten, een uitgebreid kerstdiner… Ohja, én we <3 december vanwege de adventskalanders! En once again heeft McDonald’s onze liefde voor eten en adventskalenders gecombineerd. Ook dit jaar komen zij weer met een nieuwe lijst aan acties en laat he nou net zo zijn dat deze gelekt is…

McDonald’s adventskalender

Gezien al het nieuwe lekkers dat McDonald’s heeft toegevoegd aan z’n menu, verheugen we ons nu al op de adventskalender. Een aantal jaren geleden kwam McDonald’s (voor het eerst) met een adventskalender die je via hun app kon gebruiken. Elk dag kun je een nieuw ‘cadeautje’ openmaken waar een nieuwe actie in zit. Sindsdien hebben we er massaal gebruik van gemaakt. Het enige nadeel: je kunt niet alle vakjes meteen openmaken om te kijken wat er allemaal inzit. Het kan dus zomaar zijn dat je net de dag mist waarop je 20 kipnuggets voor 4 euro had kunnen krijgen, helaas pindakaas.

Wat zijn de acties voor 2019?

Hoe wel McDonald’s altijd zo z’n best doet om de lijst met alle acties geheim te houden, er is altijd wel iemand die de volledige lijst lekt. Zo is ook de lijst van dit jaar op Spydeals en Snack-nieuws gelekt and we are about to show you! Zo hoef je geen enkele dag je favo McDonald’s deal te missen!

McDonald's

De kalender gaat vanaf 2 december in, maar of dit de daadwerkelijke lijst van acties en prijzen zijn, weten we natuurlijk nooit zeker. Houd er dus rekening mee dat de prijzen en acties eventueel niet kunnen kloppen! Het is tenslotte gelekt en McDonald’s has confirmed nothing so far.

LEES OOK:

Beeld: Facebook McDonald’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen