Dit zijn de 6 nieuwe kerstfilms van Netflix

We know, het is nog niet eens Halloween geweest en wij hebben het al over kerstfilms. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot Kerst en Netflix ook niet, want de streamingsdienst met zes nieuwe kerstfilms!

A Christmas Prince: The Royal Baby

De twee films van A Christmas Prince waren een enorm succes op Netflix, dus waarom ook geen derde film? Het verhaal van Meghan en Harry gaat door, maar dit keer met een kindje op komst. Op 5 december is A Christmas Prince: The Royal Babydeze film te zien op Netflix.

The Knight Before Christmas

Op 21 november is The Knight Before Christmas op Netflix te zien. Vanessa Hudgens speelt de hoofdrol van een slimme scheikundelerares op een middelbare school. Wanneer er een middeleeuwse ridder op een magische wijze in het heden terecht komt word hij verliefd op haar, alleen gelooft zij niet meer in de liefde…

Let It Snow

Wanneer er met kerst een hevige sneeuwstorm is, verandert het leven van een groep tieners op het gebied van vriendschap, liefde en de toekomst. Meer over Let It Snow lees je hier.

Holiday in the Wild

Dit is een iets andere kerstfilm dan dat je misschien gewend bent. Deze kerstfilm gaat over een pas gescheiden vrouw die alleen op safari gaat in Afrika. Hier wordt ze verliefd, maar de vraag is of ze verliefd wordt op Afrika of op die superknappe piloot?

Klaus

25 november is de nieuwe animatie film Klaus op Netflix te zien. Deze film gaat over een mysterieuze timmerman die in een hutje in een bos woont met allemaal speelgoed. Wanneer de jonge postbode en de timmerman bevriend raken, bedenken ze een plan om van een slecht dorp een beter drop te maken.

Holiday Rush

Wanneer een alleenstaande vader zijn baan als radio-dj verliest, moet hij zuinig aan gaan doen. Hij probeert een manier te vinden zodat hij en zijn gezin weer vreugde vinden.

Benieuwd naar deze kerstfilms? Hieronder vind je een teaser van de bovenstaande kerstfilms!

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen