douche badkamer

Dit zijn de grootste ergernissen in de badkamer

Precies wanneer jij onder de douche staat, zet iemand anders ergens de kraan open… Met een mega koude waterstraal als gevolg. Hansgrohe deed onderzoek naar de grootste ergernissen in de badkamer. Herken jij jezelf hierin?

Een koude douche

Het onderzoek Achter gesloten badkamerdeuren van hansgrohe toont de grootste badkamer-ergernissen van Nederlanders aan. De overduidelijke nummer één van alle ergernissen is het koude water wanneer iemand anders in huis de kraan open zet. Wanneer je dan gilt dat je aan het douchen bent er niemand reageert, je met je koude, natte lijf de douche uit moet om dat te komen vertellen: annoying…

Een te zachte straal

Al de hele dag kijk je uit naar die lekkere, warme douche en op het moment dat je de douche aan zet, komt er maar een heel zacht straaltje uit. Helemaal niet fijn, zeker als je ook nog eens je haren moet wassen. Met zo’n zachte straal duurt het een eeuwigheid voordat de shampoo goed uitgespoeld is.

Check ook: Dit zijn de meest gemaakte fouten tijdens het wassen van haar

Niet de juiste temperatuur hebben

Iets kouder, nee iets warmer! En weer veel te heet. Niets zo vervelend als het maar niet kunnen vinden van de juiste temperatuur. Soms lijkt het gewoon wel alsof jouw douche die niet heeft..

Als de douche niet snel genoeg heet wordt

Daar sta je dan: helemaal uitgekleed en ready om in de douche te stappen, maar je douche wil alleen maar niet warm worden. Je krijgt het koud en het lijkt wel forever te duren voordat je eindelijk warm water hebt. Brrr…

De douche is bezet

Wanneer jij wil douchen, schiet er nét iemand anders voor je de badkamer in. Irritant! Zeker als je haast hebt, lijkt de ander ook wel met opzet heel lang te douchen…

De spiegel die al-tijd beslaat

Okay, vroeger vond je het waarschijnlijk leuk zodat je er gekke figuren op kon tekenen. Nu is dat toch iets minder. Zeker als je haast hebt en je na het douchen gelijk je make-up moet doen in de spiegel.

Niet kunnen douchen in de ochtend

Kun jij ook niet wakker worden in de ochtend als je niet kunt douchen? You’re in desperate need voor een wake-up douche, dus wanneer je je verslapen hebt en geen tijd meer hebt om in de douche te stappen voordat je naar school gaat, ben je de hele dag chagrijnig.

Als iemand de wc gebruikt in dezelfde ruimte

Jouw douchemoment is echt even jouw momentje van rust. Je vindt het dan ook mega irritant als iemand anders in huis de wc gebruikt in de badkamer. Zeker als die gene een grote boodschap moet doen… 😉

Haren in het putje

Een badkamer die niet schoon is, is voor veel mensen een ergernis. Vooral haren in het doucheputje en op de wand worden niet bepaald gewaardeerd. Maar voor alle boys en girls met lange haren; jullie begrijpen de struggle.

Check hieronder de infographic van hansgrohe voor alle cijfers uit het onderzoek!

Hansgrohe Infographic 4
Hansgrohe Infographic

Lees ook: 5x rollen waarvan je niet wist dat ze door dezelfde acteur worden gespeeld

Bron: Hansgrohe | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen