Loren grey en Abby Roberts

Dit zijn de leukste accounts om te volgen op TikTok

Heb jij TikTok al op je telefoon staan? De app is superpopulair en neemt inmiddels de hele wereld over. Ben je nieuw op TikTok? Dan zijn dit de accounts die je sowieso moet volgen!

TikTok

TikTok is (soort van) de opvolger van een app die we ooit kenden als Musical.ly (en een beetje Dubsmash). In de TikTok app kun je video’s opnemen van 15 seconden waarin je lip-synct op een stukje audio dat je zelf hebt gekozen. Dit kan een liedje zijn, maar ook een stukje tekst uit een film of serie. Daarnaast kun je je video leuk bewerken met verschillende opties zoals de snelheid van het afspelen bewerken (time-lapse, versneld en slow motion).

The Rock

We kennen The Rock natuurlijk allemaal van zijn spannende actiefilms. Maar Dwayne Johnson heeft nu ook een TikTok account waar hij samen met Kevin Hart grappige video’s plaatst.

@therockHow I became The Rock…##morph♬ unexpected me – spenceraitken

@therockA very warm welcome to TikTok, @imkevinhart.♬ Inside Their Head – TT remix

Loren Gray

Loren is iemand die al een hele lange tijd op de app zit en vandaar ook de meest bekende is! Ze begon al met TikTok back in the day toen het nog Musical.ly heette. Inmiddels heeft ze enorm veel volgers en upload ze dagelijks nieuwe video’s. Ook is Loren te zien in de nieuwe clip van Taylor Swift. Check die clip hier!

@lorengrayofficially prom ready ##MacysProm @macys @betseyjohnson♬ Macy’s Prom – Macy’s Official

@lorengrayjust watched @taylortomlinsoncomedy @netflix special and it’s a whole mood♬ he cheated I Taylor Tomlinson – netflix

 

Jeremy Fragrance

Op zoek naar hét advies op parfum gebied? Dan is Jeremy degene die je zoekt. Met zijn Duitse accent vertelt hij je precies welke parfums je moet hebben. Zo vertelt hij bijvoorbeeld welke parfum jongens het lekkerste vinden bij meiden (interesting!) en welke parfums je het beste cadeau kunt doen. 1,2 miljoen mensen zijn het met zijn adviezen eens, dus worth the try!

Veel nummers van artiesten worden ook steeds populairder, check een bekende TikTok song hier!

@jeremyfragrancePerfumes for Women. ##edp ##edt ##lavieestbelle ##lamcome ##chanel ##loreal ##parfums ##duft ##fragrances ##perfumes ##edt ##eaudetoilette ##eaudeparfum♬ Originalton – jeremyfragrance

Charlie D’amelio

Charlie is naast Loren by far de bekendste TikTokker met inmiddels 33,3 miljoen volgers. Ze ging een tijdje geleden viral omdat iedereen haar dans video’s zo leuk vond. Of dit komt door haar danskunsten of haar looks? Oordeel zelf!

@charlidameliosorry i know i do this dance a lot but i love it and @yodelinghaley♬ Say So – Doja Cat

En hier Charlie met lover Lilhubby, die ook een famous TikTokker is!

@charlidamelio@lilhuddy♬ JOEMAMA – joewaud

Abby Roberts

Houd je van het kijken naar make-up tutorials? Dan is Abby Roberts iemand die je sowieso moet volgen! De 18-jarige Britse make-up artist maakt de leukste looks in korte video’s. Heerlijk om te kijken als je op de bank ligt te chillen.

@abbyrartistrythis is a draft but i leave LA today and i wanna cry 🙁 ib: @rio.tew ##foryoupage ##fyp♬ original sound – justasmalltowngirlie

@abbyrartistryhow to look like the lil icey eyes filter hehe♬ Trust – Brent Faiyaz

Addison Rae

Ook Addison werd een tijdje geleden bekend op de app. Dit kwam eigenlijk door de video’s die ze samen met haar moeder maakte. Nadat ze steeds vaker dansvideo’s maakte (ook met Charlie D’amelio) is Addison nu 21,4 miljoen volgens rijker. Nice!

Ook maakt Addison wel eens video’s met James Charles

@addisonre@jamescharles dc @meggteeter♬ Die Young X Tik Tok – rapidsongs

@addisonredc @zoifishh♬ Supalonely – BENEE

Ben jij niet zo van de mensen volgen? Zoek dan op de bekendste hashtags van dit moment!

  1. #Whathappens 
  2. #Badboy
  3. #Soulmatepov

Wat is jouw favoriete TikTok account? Let us know via Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK:

Beeld: @Abbyroberts en @Lorengrey

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen