Boeken

Dit zijn de leukste boeken om deze zomer te lezen

Who needs a summer holiday als je kunt wegdromen naar another world met deze fijne nieuwe boeken?

Midnight Sun

Twilight is life en Edward + Bella = goals. Het nieuws dat er een nieuw Twilight-boek in the works was, was dan ook wel de plottwist die we nodig hadden in dit very ~ strange ~ jaar. In Midnight Sun horen we Edwards kant van het hele verhaal. De ontmoeting met Bella is de meest intrigerende gebeurtenis die hij in al zijn jaren als vampier heeft meegemaakt. En hoe meer we in zijn gedachten kruipen, hoe meer we begrijpen waarom dat zo is…

zomer
Midnight Sun €17,99 AKO

De Ballade van slangen en zangvogels

Nog zo’n OMFG-momentje: een The Hunger Games-prequel. Dit nieuwe deel neemt je mee naar de ochtend van de boeteceremonie, waarmee de tiende jaarlijkse Hongerspelen worden ingeluid. In het Capitool bereidt de 18-jarige Coriolanus Snow zich voor op zijn enige kans op fame en succes, als mentor in de spelen. Als hij mentor wordt van de vrouwelijke tribuut uit district 12 – het laagste district – komt hij voor een moeilijke keuze te staan. We krijgen nu al hardkloppingen.

boeken
De ballade van slangen en zangvogels €20,99 AKO

Date me, Bryson Keller

Iedereen op school loves Bryson Keller, de superhot soccer captain die niet aan relaties doet. Maar iedereen weer ook van de dare die Bryson is aangegaan; iedere week moet hij daten met de eerste persoon die hem mee uitvraagt. One school week. No expeptions. Brilliant Bryson is alleen één dingetje vergeten. He never said is could only be girls…

boeken
Date me, Bryson Keller €16,99 BOL.COM

Rules for being a girl

Marin is een slimme, ambitieuze, populaire meid – ze gaat na de zomer studeren aan Brown en heeft een amazing career als journalist in het vooruitzicht. Vooral haar English teacher Mr Beckett lijkt hier zo over te denken. Hij brengt veel tijd door met Marin en zij denkt dat het totally harmless is. Totdat hij haar kust. Niemand gelooft Marin als ze vertelt wat er gebeurd is, dus besluit ze een artikel te schrijven voor de schoolkrant: ‘Rules for Being a Girl‘, over het seksisme waar meiden elke dag mee te maken krijgen. And that’s when things really start to heat up. Fun fact: de schrijfster is van Sex and the City!

zomer
Rules for being a girl €11,95 AKO

The Perfectionist

Yaaas, right in time for summer is de tweede editie van CG!’s Bookazine here: The Perfectionist, een spin-off van Pretty Little Liars. Het verhaal gaat over ava, Caitlin, Mackenzie, Julie en Parker. Alle vier haten ze dezelfde persoon: womanizer Nolan Hotchkiss, die ieder van hen ooit gekwetst heeft. Daarom komen ze met het perfecte plan om Nolan te vermoorden – als grap natuurlijk. Ze zouden dit nooit écht doen. Maar als Nolan dood gevonden wordt op exact de manier die zij besproken hebben, worden de meiden ineens hoofdgedachten in zijn moordzaak. Maar als zij het niet gedaan hebben, wie dan wel? En who might die next?

zomer
CG! Book The Perfectionist €3,99 Audax Webshop

Heb je nog meer leesvoer nodig? Op pagina 74 & 75 in CG!’s Summer Issue vind je nog meer summer reads!

Cosmog2004 Hr

LEES OOK:

Beeld: AKO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: De eerste foto is een ander boek maar noemt hetzelfde, dit is dus niet 'midnight sun' over twilight maar is een boek over iemand met een ziekte.
  Beantwoorden
 • Вам перевод 132466 р. https://tinyurl.com/Isofemet NMVV5794423RKKF
  Вам перевод 132466 р. https://tinyurl.com/Isofemet NMVV5794423RKKF
  Reactie: Вам перевод 112094 р. https://tinyurl.com/Isofemet NMVV5794423RKKF
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen