rain-cg

Dit zijn de leukste dingen om te doen als het regent

Nu je niet in de zon kan liggen met 25 graden, verveel jij je helemaal. Je kunt erover klagen, maar je kunt er ook het beste van maken. Daarom verzamelden wij zes dingen die je kunt doen als het regent. Benieuwd? Read On.

 

Marathon

Calling all Netflix lovers het is tijd voor een marathon van jouw favoriete serie. Pluspunt: je hoeft je niet schuldig te voelen, want echt niemand gaat buiten zitten met dit weer.

 

DIY Sapjes

Nu het regent, hebben we totaal geen zin om naar de supermarkt te lopen. Maak een sapje, gewoon met de spulletjes die je in huis hebt. Open al je keukenkastjes en ga opzoek naar ingrediënten. App je besties en nodig ze uit voor een taste test.

 

Cake! Cake! Cake!

Na maanden kijken naar die Pinterest-plaatjes van de lekkerste taarten, heb je eindelijk de tijd om ze ook echt te maken. Eet smakelijk!

 

Ruim je kledingkast uit

Dan heb je dat ook maar weer gedaan. Kapotte kleding gooi je weg. Wees eerlijk: ga je die missende knopen er echt zelf aanmaken? Is het jouw smaak niet meer, doneer het dan. En onthoud na regen komt zonneschijn.

 

Beautylooks

Op YouTube staan megaveel make-up en haartutorials. Bekijk ze en probeer wat nieuws uit. Leer zelf een pony knippen of probeer een make-up look met alleen maar roze.

 

Een regenjas kopen

Online. Neem er lekker de tijd voor, want je kunt toch geen kant op – #regen. Ga je voor een lila lente kleur of kies je liever voor zomers roze?

 

Lees ook, Filmtip: The Honor List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen