disney

Dit zijn de leukste Disney sequels

Disney films, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Hou oud of volwassen we zijn, you are never too old for Disney! Na het zien van alle live-action films, besloten wij om een movie marathon te houden met vervolgfilms van de klassiekers! Misschien was je ze vergeten, of wist je niet eens dat de avonturen van je favo Disney Karakters verder gingen dan maar één film. Dus, speciaal voor jou hebben wij een lijstje gemaakt met de leukste sequels, en misschien zit het tweede deel van jouw favo Disney film er ook wel tussen!

lionking II

Simba’s Pride

Het liefdesverhaal van Kofu en Kiara kan je bijna niet ontgaan zijn, in case it has, móét je deze film gaan kijken, want hoe meer Lion King, hoe beter. Het verhaal van deel 2 gaat verder waar deel 1 geëindigd is; op de Koningsrots. De dochter van Simba en Nala is net zo nieuwsgierig als haar vader, en dat zorgt opnieuw voor een hoop avonturen. Wanneer Kiara stiekem naar het verboden land gaat, maakt ze daar kennis met Kofu; de opvolger van Scar. De twee worden dikke maatjes, maar is haar vader Simba daar wel zo blij mee?

 

de kleine zeemeermin II

Terug in de zee

We zijn helemaal hyped dat er een live-action remake van De kleine zeemeermin komt, (met Halle Bailey als Ariël!) maar wist je ook dat er een tweede deel is van dit onderwater verhaal? In de Sequel van De kleine zeemeermin krijgen Prins Erik en Ariël een dochtertje; Melody. Melody zwemt het liefst de hele dag in het water, maar Ariël is bang dat ze achter haar zeemeerminnen geschiedenis komt. Vooral nu de wraakzuchtige zus van Ursula – Morgana – het geluk van het gezin letterlijk in het water wil gooien. Wanneer Ariël erachter komt dat Melody stiekem de zee is ingegaan zal ze haar samen met al onderwater vriendjes moeten redden uit de tentakels van Morgana…

Assepoester II

Dromen komen uit

Deze Disney film zit iets anders in elkaar dan dat we gewend zijn. De sequel van Assepoester bestaat namelijk uit drie afzonderlijke verhalen. In het eerste deel van de film zien we Assepoester die het niet eens is met de manier waarop de feesten in het paleis worden gevierd. Assepoester vindt dat ook de boeren en het gewone volk uitgenodigd moeten worden op feesten en probeert dan ook alles en iedereen hiervan te overtuigen.

Het Tweede deel van de film zijn de muizen Tom en Pieter ook bewoners van het Paleis. Tom is er van overtuigd dat hij als mens niets meer voor Assepoester kan betekenen en vraagt daarom aan de Fee of ze hem wil veranderen in een mens…

En ten slotte zien we in het derde deel van de film de voormalige stiefzus van Assepoester; Anastasia, die verliefd wordt op een bakker. De moeder van Anastasia is het niet eens met de keuze van haar dochter, en vind de bakker beneden haar stand. Hierdoor moet Anastasia voor de eerste keer in haar leven tegen haar moeder ingaan, en Assepoester helpt haar hiermee.

tarzan II

Tarzan II is geen sequel, maar een Spin-off van de orginele film. De film speelt zich af in de kindertijd van Tarzan, waarin hij het moeilijk had om zich te bewijzen aan de gorilla’s. Nadat Tarzan een ongeluk krijgt, denken alle apen dat hij het niet heeft overleefd en Tarzan vlucht naar een rotsachtig gebied; Dark Mountain. Daar ontmoet hij twee gorilla broers die die één ding met het mensenkind gemeen hebben, ze zijn namelijk alledrie bang voor het monster Zugor.

brotherbear II

In het tweede deel van Brother Bear komen Kenai – die nog steeds een beer is -en Koda net uit hun winterslaap en gaan ze op weg naar Crowberry Ridge voor de eerste bessen van het seizoen. Wanneer Kenai een droom heeft over zijn jeugdvriendin Nita, worden de twee jeugdvrienden door de geesten naar elkaar toegeleid. Samen hebben ze een doel, en dat is het amulet wat Kenai vroeger aan Nita heeft gegeven, verbranden, maar dit gaat niet zomaar…

Ga jij in onderweg naar je vakantiebestemming deze sequels kijken? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK: 

Beeld: unsplash

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen