Kerstfilm

Dit zijn de leukste kerstfilms voor in je kerstvakantie

De kerstvakantie is bijna aangebroken en dat betekent: bakken met vrije tijd! En wat te doen met al die vrije tijd? Wat dacht je van lekker in je bed blijven liggen en een kerstfilm marathon houden met je bestie? Even het overzicht van leuke kerstfilms kwijt? No worroies, CG!’s got your back.

The Princess Switch

Een Netflix Original-kerstfilm! Een extra aanrader om in de kerstmood te komen.

Let it Snow

Ja, ja, waarschijnlijk denk je nu: ‘Beginnen jullie nu alweer over die film?’ Sorry, we can’t help ourselves we zijn gewoon enorme kerstfilmfans. Net zoals het boek, gaat de film over drie verschillende love stories die zich afspelen in hetzelfde dorp. We volgen een groep tieners uit het dorpje Midwestern Town, die tijdens kerst bezig zijn met alles uitvogelen op het gebied van liefde, vriendschap en de toekomst. Het karakter van Kiernan Shipka zit vast in een love triangle tussen twee jongens die allebei een enorme crush op haar hebben en het karakter van Jacob Batalon is druk bezig met het organiseren van een vet feest bij Waffle Town.

The Holiday Calendar

De film gaat over een getalenteerde fotografe die een uitzichtloze baan heeft. Het liefste wilt de haar dromen waarmaken en een eigen atelier openen. Ze erft een authentieke kalender van haar oma, die waarschijnlijk de toekomst kan voorspellen. Via deze kalender wordt haar de weg naar liefde gewezen.

A Bad Moms Christmas

In Bad Moms 2 zijn de moms terug met een brand new, super inappropriate avontuur. Dit keer moeten ze de feestdagen tot een goed einde zien te brengen. Ze nemen zich voor om het lekker rustig aan te doen; geen kerstboom, geen hysterische versieringen en een bescheiden cadeautjes stash… Maar alles verandert als ze onverwachts bezoek krijgen van hun moeder. Yikes.

The Christmas Chronicles

De ultieme feel good kerstfilm om samen met het hele gezin te kijken. Dus stel tussen de cadeaustress en drukke etensafspraakjes voor om even rustig op de bank te ploffen en samen bij te komen. Dat zullen ze vast op prijs stellen!

Holiday In The Wild

Dit is een iets andere kerstfilm dan dat je misschien gewend bent. Deze kerstfilm gaat over een pas gescheiden vrouw die alleen op safari gaat in Afrika. Hier wordt ze verliefd, maar de vraag is of ze verliefd wordt op Afrika of op die superknappe piloot?

Christmas Inheritance

Als je van chickflicks houdt, zet dan Christmas Inheritance maar alvast op. Een populair meisje met gevoel voor fashion, een les die ze moet leren en de keuze tussen een jerk van een boyfriend en een nieuwe perfecte liefde. Christmas Inheritance got it all.

Klaus

Deze film gaat over een mysterieuze timmerman die in een hutje in een bos woont met allemaal speelgoed. Wanneer de jonge postbode en de timmerman bevriend raken, bedenken ze een plan om van een slecht dorp een beter drop te maken.

Christmas With A View

Na een mislukte poging om zelf een zaak te beginnen, staat de wereld van de restaurantmanager in een skidorp op zijn kop wanneer ze een nieuwe baas met een geheim verleden krijgt.

Office Christmas Party

Als je van komedie en overdreven Amerikaanse humor houdt, is Office Christmas Party de perfecte kerstfilm voor jou!

Holiday Rush

Wanneer een alleenstaande vader zijn baan als radio-dj verliest, moet hij zuinig aan gaan doen. Hij probeert een manier te vinden zodat hij en zijn gezin weer vreugde vinden.

The Knight Before Christmas

In The Knight Before Christmas, speelt Vanessa Hudgens de hoofdrol van een slimme scheikundelerares op een middelbare school. Wanneer er een middeleeuwse ridder op een magische wijze in het heden terecht komt word hij verliefd op haar, alleen gelooft zij niet meer in de liefde…

A Christmas Prince 1,2 én 3

Tja, moeten we nog uitleg geven over de films, of snap je waarom deze films in het rijtje staan. Dat word een hele dag in bed liggen en deze reeks aan kerstfilms Bingen.

A Cinderella Story: Christmas Wish

Een meisje heeft als droom om zangeres te worden. Als bijbaan werkt ze met kerst als elf bij een kerstbomenverkoper. Ondanks haar ijdele stiefmoeder en haar gemene stiefzussen, beleeft ze haar eigen Christmas miracle story en valt als een blok voor de super knappe ‘kerstman’.

Last Christmas

Kate (Emilia Clarke) is jong, losbandig, een tikkeltje humeurig en alles behalve happy with her life. Wanneer Tom (Henry Golding) in haar leven komt en de muur die Kate om zichzelf heeft gebouwd doorbreekt, lijkt hij te mooi om waar te zijn. En terwijl Londen wordt klaargemaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben

LEES OOK:

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen